Sahnede LGBT bayrağı açan Gülşen'e Tuğba Ekinci'den şok sözler

Popçu Gülşen, önceki akşam Antalya konserinde LGBT bayrağı açtı. Gülşen'in bu hareketi sosyal medyayı ve hayranlarını ikiye bölerken meslektaşı Tuğba Ekinci'den şoke den bir yorum geldi. Tuğba Ekinci, Gülşen için ''Hareket kral da karakter kral değil'' ifadelerini kullandı.

Gülşen, Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği konserinde sahnede LGBT bayrağı açmıştı. Bu hareketiyle sosyal medyada gündem olan Gülşen'e meslektaşı Tuğba Ekinci'den yorum gecikmedi. Dobra açıkamalarıyla sık sık gündem olan Tuğba Ekinci meslektaşına ağır sözlerle yüklendi.

 TUĞBA EKİNCİ'DEN GÜLŞEN'İ KIZDIRACAK YORUM

Gülşen'in sahnede LGBT bayrağı açtığı anlara ait videosunu yayınlayan sivri dillli şarkıcı Tuğba Ekinci sert ifadeler kullandı. Gülşen'in sahnede LGBT bayrağı açması ile ilgili ''Hareket kral da karakter kral değil'' yorumunda bulunan Tuğba Ekinci, ''Bu yere gelene kadar evli erol köreyi prodüktör hesabı :)))) Sonrasında ozan Çolakoğlu neyseki bekardı evlendin . Bu isimlerle ben madonna olurdum . Yani beste meste bayrak en son işler :)))'' ifadelerini kullandı.


Sahnede LGBT bayrağı açan Gülşen'e Tuğba Ekinci'den şok sözler

Tuğba Ekinci, Gülşen ile ilgili daha önce yaptığı açıklamasında "Gülşen'de çok botoks var. Yüzünü çok elledi" demişti. Gülşen'in Tuğba Ekinci'nin bu sözleri karşısında ne söyleyeceği ise merak konusu oldu.

 

Sahnede LGBT bayrağı açan Gülşen'e Tuğba Ekinci'den şok sözler ile ilgili etiketler Tuğba Ekinci Gülşen LGBT bayrağı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.