Sahne performanslarıyla dikkat çeken Kalben'in hayatının aşkını aradığı yer dikkat çekti

Konserlerinde sahnedeki danslarıyla dikkat çeken şarkıcı Kalben bu kez de üye olduğu bir çöpçatanlık sitesi nedeniyle gündeme geldi. İşte haberin detayları...

Şarkıcı Kalben bu kez tarzı ve dansı yerine üye olduğu sitenin ortaya çıkmasıyla gündeme geldi. 2018 yılında eşi Berkant Ali İnsesaraç'tan ayrılan Kalben'in hayat arkadaşını aradığını platform dikkat çekti. İşte haberin detayları...

Sadece, Yara, Saçlar gibi şarkılarıyla hafızalara kazınan Kalben sahnede yaptığı danslarıyla da gündem oluyor. Birçok başarılı şarkıya imza atan ünlü isim 2016 yılında evlendiği Berkant Ali İncesaraç’tan 2018 yılında ayrılmıştı. Kalben’in bir çöpçatanlık sitesine üye olduğu ortaya çıktı.

37 yaşındaki ünlü isim uzun süredir aşk haberleriyle gündem olmuyordu. Sabah'ın haberine göre çöpçatanlık sitesine üye olan Kalben kendi fotoğraflarını da paylaştı. Dünya çapında milyonlarca insanın kullandığı uygulamada ünlü isim mavi rozet sahibi.

Uygulamaya yüklenen fotoğraflar ile program açıldığında kamerada görünen yüzler eşleşince kullanıcılar onaylanmış oluyor.

 

Sahne performanslarıyla dikkat çeken Kalben'in hayatının aşkını aradığı yer dikkat çekti ile ilgili etiketler Kalben
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.