Sahne emekçilerine destek kampanyası sürüyor! 1248 kişiye yardım ulaştı

Haluk Levent ve Ahbap Platformu'nun, Covid-19 salgını nedeniyle aylardır zor durumda olan sahne emekçilerine destek kampanyasına ünlü sanatçılar katıldı. İşsiz kalan sahne emekçilerinin 400 TL'ye kadar faturalarını karşılamak için düzenlenen kampanyada şu ana kadar 1248 kişiye gıda ve nakdi destek verildi. #sahneyesesver etiketi ile yayınlanan son mesajda destek kartının da açıldığı duyuruldu.

Haluk Levent ve Ahbap Platformu, koronavirüs salgını nedeniyle aylardır işsiz olan sahne emekçilerine destek için sosyal medyadan kampanya başlatmıştı. Sahne emekçilerinin 400 TL'ye kadar olan faturalarını ödemek amacıyla başlatılan kampanya birbirinden ünlü sanatçının katılımıyla çığ gibi büyüdü.

Sahne emekçilerine destek kampanyası sürüyor! 1248 kişiye yardım ulaştı

 

ÜNLÜ SANATÇILAR, SAHNE EMEKÇİLERİNİN YANINDA

Birçok sanatçı enstrümanlarını ve kendileriyle özdeşleşen aksesuarları kampanyaya bağışladı.

Sahne emekçilerine destek kampanyası sürüyor! 1248 kişiye yardım ulaştı - Resim : 2

 

Destek kampanyası için sosyal medyada satışa çıkarılan bu özel eşyaların bedeli ve gönüllülerin bağışları ile şimdiye kadar, salgın başından bu yana sıkıntılı günler geçiren 1248 müzisyen ve sahne emekçisine gıda ve nakdi destek sağlandı.

 

Sahne emekçilerine destek kampanyası sürüyor! 1248 kişiye yardım ulaştı - Resim : 3

 

DESTEK KARTI SATIŞTA

Ahbap Platformu, son olarak trendyol üzerinden destek kartı açarak, "destek kartı satın alarak siz de sahneye ses verebilirsiniz" duyurusunu yaptı.

 

Sahne emekçilerine destek kampanyası sürüyor! 1248 kişiye yardım ulaştı - Resim : 4

 

Öte yandan sosyal medyadaki eleştirilere yanıt veren sanatçı Haluk Levent, sahne emekçileri ifadesini yanlış anlayan kullanıcılara şu açıklamayı yaptı: "Sahne emekçileri derken; müzisyen (bar, restaurant, otel, sokak, orkestra gibi müzisyenler), ışıkçı, sesçi, rodi, kostümcü, perdeci vs. ile Kültür Bakanlığının 5 aydır ödediği toplam 8 bin TL den yararlanamayan kişilerin faturalarını ödüyoruz."

 

Sahne emekçilerine destek kampanyası sürüyor! 1248 kişiye yardım ulaştı ile ilgili etiketler Haluk Levent sahne emekçileri destek kampanyası ahbap platformu
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.