Sahilde bulundu! Taşa benziyor ama o bir canlı...

ABD'nin Güney Carolina eyaletinde sahilde bulunan pembe bir cisim merak uyandırdı. İlk bakışta taşa benzeyen cismin aslında bir deniz canlısı olduğu belirlendi.

ABD'nin Güney Carolina eyaletinde bulunan Folly Sahili’ne giden Alexander Ilg adlı genç, kumsalda yürüyüş yaparken ilginç bir cismi gördü.

Uzaktan pembe bir taşa benzeyen cismi yakından incelemek için yanına giden Alexander, pembe renkli ve yumuşak dokulu bu cismin ne olduğuna bir anlam veremedi.

Daily Star’ın haberine göre Alexander Ilg fotoğrafını çektiği esrarengiz deniz canlısını sosyal medyada paylaşınca kısa sürede binlerce etkileşim aldı.

Sahilde bulundu! Taşa benziyor ama o bir canlı...

Kullanıcılar hayal güçlerinin sınırlarını zorlarken, söz konusu canlı için köpek balığı beyni ya da uzaylı gibi tahminlerde bile bulunanlar çıktı.

Daha mantıklı tahminlerde bulunanlar ise bu canlının ‘tulumlular’ (Tunicate) adı verilen bir çeşit ilkel omurgalı deniz canlısı olduğunu ileri sürdü. Genel olarak kayalık ve sert zeminlere tutunarak yaşayabilen tulumlular, kutuplardan tropikal bölgelere kadar çok sayıda bölgede görülebiliyor.

Ancak pembe canlının tulumlular türüne ait olup olmadığı henüz resmen doğrulanmış değil. 

Sahilde bulundu! Taşa benziyor ama o bir canlı... ile ilgili etiketler ABD Güney Carolina tulumlular deniz canlısı omurgasız canlı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.