Sahibinin selden kurtardığı buzağıyı Bakan Pakdemirli elleriyle besledi

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sahibinin selden kurtardığı 10 günlük buzağıyı elleriyle besledi. Buzağının annesi selde telef olmuştu. Bakanlık aileye hamile bir inek hibe etti.

Sel felaketinin yaşanığı Bartın'a gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ulus ilçesine bağlı Zafer köyünde sahibinin selden kurtardığı 10 günlük buzağıyı elleriyle besledi.

Sahibinin selden kurtardığı buzağıyı Bakan Pakdemirli elleriyle besledi

Emine ve Hasan Turgut çiftinin selden kurtardığı buzağıya biberonla mama yediren Pakdemirli, burada aileyle görüştü. Buzağının annesinin de selde telef olması üzerine aileye hamile bir inek verildiği öğrenildi.

Sahibinin selden kurtardığı buzağıyı Bakan Pakdemirli elleriyle besledi - Resim : 2

Bakan Pakdemirli, Bartın İl Jandarma Komutanlığına bağlı askerlerin temizlik yaptığı bölgeyi de gezdi. Burada askerlere teşekkür etti.

Sahibinin selden kurtardığı buzağıyı Bakan Pakdemirli elleriyle besledi ile ilgili etiketler Bartın Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli selden kurtarılan buzağı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.