Sahanın ortasında dev bir çukur oluştu!

Meksika’da bir sabah antrenman yapmaya gelen futbolcular, sahanın ortasında dev çukurla karşılaştılar. Bombadan göktaşına kadar pek çok alternatifi akıllara getiren çukurun, su boruları nedeniyle olduğu ortaya çıktı.

Sözcü'nün haberine göre; Meksika’nın Cuajimalpa de Morelos beldesinde görünen olay, görenlerin ağzını açık bıraktı. Bir film sahnesini andıran antrenman sahasının ortasındaki dev çukur, akıllarda soru işareti bıraktı. Bu dev çukurun nasıl olduğunu anlamaya çalışan futbolcular, bin bir teori üretti. ‘Bomba atıldı’dan ‘Göktaşı düştü’ye kadar fikirler ortada uçuşurken, yetkililer konu ile ilgili inceleme başlattı. Kısa süre sonra ortaya çıkan gerçek, ilk göründüğünde şaşkına çeviren çukura aslında su borularının neden olduğunu gösterdi.

Sahanın ortasında dev bir çukur oluştu!

Antrenman sahasını sulayan fıskiyeleri besleyen boruların su sızdırması sonucu toprağın altı günden güne çürümeye başladı. İyice nemlenen antrenman sahasının altı, sızan suya bir süre sonra dayanamadı. Bu nedenle çöken toprak, altı metre derinliğinde bir çukurun oluşmasına neden oldu. Yer çökerken kimsenin sahada antrenman yapmaması, büyük bir şans olarak nitelendirildi. Bu nedenle çukur oluştuğunda yaralanan ya da hayatını kaybeden kimse olmadı.

 Sahanın ortasında dev bir çukur oluştu! - Resim : 2

Sahanın ortasında dev bir çukur oluştu! ile ilgili etiketler Meksika göktaşı stat
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.