Şahan Gökbakar'ın diyeti hangisi? Ketojenik diyet nedir? Nasıl yapılır?

Yeni Recep İvedik filminin çalışmalarını yürüten Şahan Gökbakar'ın diyeti hangisi? Ketojenik diyet nedir? Nasıl yapılır? Detaylarıyla o diyet haberimizde...

Yeni filmi için yoğun bir şekilde çalışan Şahan Gökbakar kilo alarmı verince, eşi Selin Gökbakar çareyi siyete başlamakta buldu. Şahan Gökbakar'ın diyeti hangisi? Ketojenik diyet nedir? Nasıl yapılır? Ünlü komedyenin yaptığı diyeti merak edenler araştırıyor. aranan soruların yanıtları bu haberde toplandı.

Şahan Gökbakar'ın diyeti hangisi? Ketojenik diyet nedir? Nasıl yapılır?

ŞAHAN GÖKBAKAR'IN DİYETİ HANGİSİ?
Recep İvedik serisinin yeni filmi için hazırlanan ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, dünyaca ünlü isimlerin uyguladığı ketojenik diyete başladı.

Evlerinde yaptıkları börekler ve pizzalarla haberlere konu olan Gökbakar çifti için aşırı kilo alarmı çaldı. Ailesinin sağlığı için mutfakta organik tarifler deneyen Selin Gökbakar, eşi Şahan Gökbakar'ın fazla kilolarına da el attı.

Eşinin 38. yaş günü için düşük kalorili pasta yapan Selin Gökbakar, komedyeni de dünya starlarının uyguladığı ketojenik diyete soktu.

KETOJENİK DİYET NEDİR?
Çok düşük karbonhidrat, orta miktarda protein ve yüksek yağ alınan diyet sistemidir. Böylece vücut, enerji sağlamak için yağ yakmak zorunda kalır. Amaç vücudun enerji sistemini değiştirmektir.

Şahan Gökbakar'ın diyeti hangisi? Ketojenik diyet nedir? Nasıl yapılır? - Resim : 2

ŞAHİN GÖKBAKAR
Şahan Gökbakar, 22 Ekim 1980, İzmir doğumlu Türk komedyen ve oyuncu, Recep İvedik tüm serilerinin yapımcısı, senaristi, oyuncusudur.

Hayatı
Şahan Gökbakar , okul hayatına Ankara'da başladı ve ilk, orta, lise öğrenimini ODTÜ Koleji'nde tamamladı. ODTÜ Koleji'nden 1997-1998 eğitim döneminde Sosyal Bilimler Bölümü'nü bitirdi. 1998 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'ne 350 kişi arasında ilk dörde girerek başladı ve bu bölümden 2002 yılında mezun oldu. Babası Osman Selçuk Gökbakar, Şahan'ın 8. yaş gününde (22 Ekim 1988) günü bir trafik kazasında hayatını kaybetti.

Kariyeri
Mezuniyeti'nden sonra İstanbul'a yerleşen Gökbakar, bir süre çeşitli reklam seçmelerine katılarak şansını denedi. Sonrasında "Zıbın" isminde bir program hazırladı ve bu program 2003'ü 2004'e bağlayan yılbaşı gecesi tv8'de yayınlandı. Zıbın programında çoğu reklam ve olayları alaya alırken mizah ve düşünceyi birleştirmişlerdir. Ayrıca TRT 1'de pazar günleri canlı yayınlanmış "7. Gün" programında beş hafta boyunca sunuculuk yaptı. Ardından daha önce Kamil Güler'in sunduğu Zoka isimli gizli kamera yarışma programının sunuculuğunu ve oyunculuğunu yapmaya başladı ve 13 bölüm devam ettirdi.

Zoka'dan sonra yine tv8'de Alper Mestçi ile beraber "Dikkat Şahan Çıkabilir" isminde bir antimedya-skeç şov hazırladı ve bir sezonu 15 bölüm ile geride bıraktı. Özellikle yaptığı Recep İvedik, Bülent Binbaş ve Küçük Oskar tiplemeleriyle ilgi çekti. 2007 yılında NTV'de yayınlanan Kime Diyorum Ben adlı reality show programını hazırlamıştır. 22.02.2008 tarihinde vizyona giren ve Dikkat Şahan Çıkabilir programındaki tiplemelerden biri olan Recep İvedik filmi Türk sinema tarihinde en fazla izlenen filmlerden biri olmuştur. Ayrıca Kanal 1'de 4 bölüm olarak rol aldığı Kolay Gelsin adlı doğaçlama sitkom yayınlanmıştır. Eylül 2016'da Halkbank reklam filmi çekmiştir.

Özel Hayatı
Selin Ortaçlı ile evli olan Şahan Gökbakar'ın Deniz Efe adında bir oğlu, Ela isminde bir kızı bulunmaktadır.

Sinema filmleri
7 Nisan 2006 Gen Tecrit Hastası Şahan Gökbakar, filmde misafir oyuncu olarak yer almıştır.
15 Şubat 2008 Recep İvedik Recep İvedik 21 Şubat 2008'de vizyona giren, Şahan Gökbakar'ın oynadığı sinema filmi. Recep İvedik karakterinin TV'de tutmasının üzerine çekilmiştir. Fragmanı, Mart 2008 itibarı ile YouTube adlı video paylaşım sitesinde yaklaşık 5 milyon 750 bin kez izlenen film, topladığı büyük ilginin ardından 21 Şubat 2008'de 230 kopyayla vizyona girmiştir. İlk üç gününde 791.536 kişi tarafından izlenen Recep İvedik, Türkiye'de ilk 3 gününde en çok izlenen filmler sıralamasında ikinci sıraya yerleşmiştir. 17 günde 3 milyon 150 bin kişi tarafından izlenmiştir.

13 Şubat 2009 Recep İvedik 2 Recep İvedik Film homofobik olduğu gerekçesiyle "Recep İvedik" karakteri 2009 Hormonlu Domates ödülüne, kadın hakları ve cinsiyet ihlalinde bulunduğu için 2008 yılında ise Altın Bamya'ya layık görülmüştür. 33,4 milyon ₺ gişe yapan film Türkiye'de 4.4 milyon kişi tarafından izlenmiştir.

12 Şubat 2010 Recep İvedik 3 Recep İvedik 12 Şubat 2010'da vizyona giren Şahan Gökbakar'ın oynadığı Recep İvedik 2'nin devam filmidir. Yönetmenliğini Togan Gökbakar'ın yaptığı filmin yapımcılığını Faruk Aksoy üstlenmiştir. 12 Şubat 2010 yılında Türkiye'de gösterime girmiştir. 28.710.987,0 hasilat yapmıştır. Film Türkiye'de tam 22 hafta vizyonda kalmış ve onu izlemiş toplam izleyici sayısı 3 milyon 325 bin 913 kişi olmuştur.

18 Ocak 2013 Celal ile Ceren Celal Yönetmenliğini Togan Gökbakar'ın üstlendiği, Şahan Gökbakar'ın senaristliğini, yapımcılığını yaptığı ve başrolde yeraldığı 2012 yılı yapımı Türk komedi filmi. "Herkesin bir Ceren'i vardır" sloganlı film, altı yıldır birlikte olan sevgililerin ayrıldıktan sonra yaşadığı deneyimlerin öyküsünü ele almaktadır. Şahan Gökbakar filmde başrolü Ezgi Mola ile paylaştı. IMDb En Kötü 100 listesinde kullanıcıların verdiği oylar sonucu ilk sırada yer almaktadır.

21 Şubat 2014 Recep İvedik 4 Recep İvedik 21 Şubat 2014 tarihinde vizyona giren Recep İvedik 3'ün devam filmidir.Yönetmenliği ve senaristliği Togan Gökbakar üstlenmiştir. Filmin yapımcılığını Emrah Çoban yapmıştır. Filmin ana karakterini Şahan Gökbakar canlandırmıştır.

19 Şubat 2016 Osman Pazarlama Osman Şaşmaz 19 Şubat 2016 tarihinde vizyona giren bir Şahan Gökbakar filmi. Filmin yönetmeni Togan Gökbakar, yapımcısı ve senarist Şahan Gökbakar'dır. Filmde şarkıcı Demet Akalın da rol almıştır.

16 Şubat 2017 Recep İvedik 5 Recep İvedik Togan Gökbakar'ın yönettiği ve senaryosunu Şahan Gökbakar ile birlikte yazdığı Türk komedi filmi. Recep İvedik film serisinin beşinci filmidir. Filmin başrollerinde Şahan Gökbakar, Orkan Varan ve Deniz Ceylan yer almaktadır. Film, 16 Şubat 2017'de vizyona girdi. İstanbul, Antalya ve Üsküp'te çekilen filmin yapımcılığını Çamaşırhane Film yapmaktadır. Türkiye'de 7,4 milyon kişi tarafından izlenen ve 85,9 milyon hasılat yapan film, ülkenin en çok izlenen ve en çok gelir elde eden filmidir.

9 Şubat 2018 Kayhan Kayhan Togan Gökbakar'ın yönettiği ve senaryosunu Şahan Gökbakar ile birlikte yazdığı Türk komedi filmidir. Şahan Gökbakar'ın Kime Diyorum adlı televizyon programında canlandırdığı Kayhan karakterinin sinema uyarlamasıdır. Film, 9 Şubat 2018'de vizyona girdi.

Şubat 2019 Recep İvedik 6 Recep İvedik Togan Gökbakar'ın yönettiği ve senaryosunu Şahan Gökbakar ile birlikte yazdığı Türk komedi filmi. Recep İvedik film serisinin altıncı filmidir. Filmin başrollerinde Şahan Gökbakar, yer almaktadır. Şubat 2019'da vizyona girecek olan filmin yapımcılığını Çamaşırhane Film yapmaktadır. Filmin çekimleri, Bursa'nın Karacabey ilçesindeki longoz ormanında yapılacaktır.

Televizyon programları
Dikkat Şahan Çıkabilir (tv8 ve atv) (2005)
Leyt Nayt Şov: Kime Diyorum Ben (NTV) (2006)
Zoka (tv8 ve Show TV) (2004)
Kolay Gelsin (Kanal 1) (2008)
Engin Jurnal (tv8)

Şahan Gökbakar'ın diyeti hangisi? Ketojenik diyet nedir? Nasıl yapılır? ile ilgili etiketler Şahan Gökbakar hangi diyet ketojenik diyet nedir nasıl yapılır?
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.