Şahan Gökbakar'dan hayranlarını sevindirecek haber: Yeni proje yolda!

Recep İvedik 7 ile beğeni ve tepkileri üzerine toplayan Şahan Gökbakar hayranlarını sevindirecek bir yapımla karşılarına geliyor. Disney Plus'ta yeni bir dizi ile geleceği öğrenilen Şahan Gökbakar'ın abisi Togan Gökbakar yönetmenliği üstlenecek. İşte detalyar...

Birçok projesi ile izleyenleri güldüren komedyen Şahan Gökbakar, en son Recep İvedik 7 filmi ile izleyicileriyle buluştu.

Şahan Gökbakar'dan hayranlarını sevindirecek haber: Yeni proje yolda!

Ünlü komedyen Recep İvedik 7 filminin ardından yeni bir proje ile izleyicilerinin karşısına tekrar çıkacak. Komedi filmleriyle tanıdığımız Şahan Gökbakar, yeni bir dizi ile geliyor. Edinilen bilgilere göre, yeni dizisi Şahan Gökbakar'ın 2013 yapımı 'Celal ile Ceren' filmine benzer olacak. Togan Gökbakar'ın yöneteceği dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak. Dizinin ismi bilinmesede konusu şu şekilde;

Dizide eğitimli, kültürlü bir kadın olan Ece ile kendisine son derece zıt özelliklere sahip eşi Erdal'ın renkli hayatı esprili bir dille anlatılacak. Çiftin ailesi, mahalle arkadaşları da dizide yer alacak. Ayrıca magazin programları yorumcuları, ünlü restoranların fenomen sahipleri de bu dizide yer alacak. Çekimlerine yakın zamanda başlanması planlanan dizide Gökbakar'a kimin eşlik edeceği ise henüz bilinmiyor.

Şahan Gökbakar'dan hayranlarını sevindirecek haber: Yeni proje yolda! ile ilgili etiketler Şahan Gökbakar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.