Şahan Gökbakar'dan duygusal yıl dönümü mesajı!

4 aylık hamile sevgilisi Selin Ortaçlı ile 2015 yılında Prag'da nikah masasına oturan ünlü komedyen Şahan Gökbakar evlilik yıl dönümünü sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla kutladı.

23 Mayıs 2015'te Selin Ortaçlı,ile nikah masasına oturan Şahan Gökbakar, evliliğinin ikinci yıldönümüduygusal bir mesajla kutladı. Eşiyle birlikte düğünden bir kareyi paylaşan Gökbakar fotoğrafın altına "Tam iki sene evvel bugün... Bu iki sene içinde bana iki çoçuk veren, her halimle katlanan, hep yanımda olan, sevgisini hep hissettiğim, fedakar canım karım. Diğer yarım... Bin kere gelsem dünyaya yine seni bulur, seni severdim. Nice mutlu yıl dönümlerine..." notunu düştü.

sdgfsdgsdfs

Gökbakar'ın bu paylaşımına kısa sürede takipçileri tarafından yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. Selin -Şahan Gökbakar çiftinin Deniz Efe adında bir oğulları, Ela adında da bir kızları var.

İŞTE GÖKBAKAR'IN O PAYLAŞIMI:

asdfsfsdfgsd

Şahan Gökbakar'dan duygusal yıl dönümü mesajı! ile ilgili etiketler Şahan Gökbakar selin ortaçlı yıl dönümü duygusal paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.