Şahan Dinç'i kör eden magandalar tutuklandı

Şarkıcı Şahan Dinç'i pompalı tüfekle gözünden vurarak kör eden saldırganların ifadeleri ortaya çıktı. Saldırıya ilişkin gözaltına alınan 6 şüpheliden üçü tutuklanırken emniyette verdikleri ifadeler kan dondurdu. Şişli Kurtuluş'ta, meydana gelen olayın ardından ameliyata alınan Şahan Dinç'in gözüne ise protez takıldığı belirtildi. Şahan Dinç, bir süre önce Aleyna Tilki ile aynı sahnede de yer alarak gündeme gelmişti.

Türkiye'nin bugün en çok konuştuğu konular arasında ilk sırada yer alan Şahan Dinç'in gözünden vurulmasına ilişkin yeni gelişmeler var. 

İddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan iki grup, Şişli Karşıyaka Mahallesi Marsık Sokak'ta karşı karşıya geldi.

Şahan Dinç'i kör eden magandalar tutuklandı

GÖZÜNE PROTEZ TAKILDI

İddiaya göre iki grup, silahlı kavgaya tutuştu. Gelen sesler üzerine şarkıcı Şahan Dinç, giriş kattaki dairesinin penceresine çıkıp ne olduğuna bakmak istedi.

Bu sırada ateşlenen pompalı tüfekten çıkan saçmalardan biri biri, Dinç'in sağ gözüne isabet etti. Gözünden yaralanan Şahan Dinç, Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Hastanesi'ne kaldırıldı. Dinç burada gözünden ameliyat edildiği, saçma çıkartılırken, göze protez takıldığı kaydedildi. 

Şahan Dinç'i kör eden magandalar tutuklandı - Resim : 2

3 KİŞİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Çatışmanın ardından olay yerinde çalışma başlatan Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Ali A., Metin K., Doğukan Y., Erhan G., Ramazan K., ve Şükrü U. adlı şüphelileri gözaltına aldı. Emniyettei sorgularının ardından adliyeye sevk edilen Ali A., Metin K., ve Doğukan Y., çıkarıldıları nöbetçi hakimlik tarafından adli kontrolle serbest bırakılırken, Erhan G., Ramazan K, ve Şükrü U., tutuklanarak cezaevine konuldu.

"BİR ANDA ÜZERİMİZE ATEŞ ETMEYE BAŞLADILAR"

Gözaltına alındıktan sonra mahkeme tarafından serbest bırakılan şüphelilerden Metin K.'nın ifadesinde olayın detayları ortaya çıktı.

Metin K. ifadesinde, "Arkadaşım Uğur A., beni arayarak motosikletimi istedi. Ben de adresimi verdim ve aşağıya indim. Bu sırada Ramazan K,'yı gördüm. Ramazan'a, Doğukan bana gıcık oluyor. Aramızda tartışma çıktı diye anlatırken Doğukan geldi ve üzerime yürüdü. Bu sırada Ramazan olay yerinde bulunan bir apartmana işaret yaparak 'Reşo' lakaplı Erhan G'yi çağırdı. Erhan G. de dışarıya iki silahla geldi. Sonra da hem Ramazan hem de Erhan ellerine aldıkları silahlarla önce havaya sonra da bize doğru ateş etmeye başladılar. Uğur ile birlikte kaçtık. Sonra da polisler alarak bizi karakola getirdiler" dediği belirtildi.

"ONLAR ATEŞ EDİNCE KARŞILIK VERDİM"

Tutuklananlar arasında bulunan zanlılardan Erhan G.'nin de ifadesinde, "Bir anda kavga çıkınca Şükrü U., ateş etmeye başladı. Ben de bunun üzerine ateş etmeye başladım" dediği ifade edildi.

(DHA)

Şahan Dinç'i kör eden magandalar tutuklandı ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Şahan Dinç Gözü kör oldu protez
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.