Şahabettin Paşa, genç güzelle fena yakalandı!

Son olarak Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde canlandırdığı Şahabettin Paşa karakteriyle ekranlara gelen oyuncu Burak Tamdoğan, gittiği gece kulübünde genç bir güzelle eğlendi.

Geçtiğimiz haftalarda final yapan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Şahabettin Paşa karakterine hayat veren Burak Tamdoğan, gittiği gece kulübünde genç bir güzelle yaptığı çılgın dansla gündeme geldi.

TÜM BAKIŞLARI ÜZERİNDE TOPLADILAR

47 yaşındaki Burak Tamdoğan, gittiği gece kulübünde genç bir kadınla samimi şekilde eğlendi. Gecenin ilerleyen saatlerinde ikili arasındaki samimiyet ilerlerken, yaptıkları dansla tüm bakışları üzerinde topladılar.

 SEREN SERENGİL NORMAL KARŞILADI

Star TV ekranlarında yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' programında görüntüleri yorumlayan Seren Serengil, "Çılgınlık bunun neresinde? Gayet normal eğlenmişler" ifadesini kullandı.

Şahabettin Paşa, genç güzelle fena yakalandı! ile ilgili etiketler mehmed bir cihan fatihi şahabettin paşa burak tamdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.