Saha bir anda karıştı: Joel Embiid ve Montezl Harrell birbirine girdi

NBA'de normal sezon mücadelesinde oynanan Washington Wizards - Philadelphia 76ers maçında saha bir anda karıştır. 76ers'ın yıldızı Joel Embiid ile Wizards'ın öenmli savunmacılarından Montezl Harrel birbirine girdi. İki oyuncu arasındaki tansiyon saniyeler içinde iki defa yükseldi. Yaşanan ikinci gerilim sonrası Harrell oyundan atıldı.

Karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde teke tek pozisyonda Joel Embiid, Montezl Harrel'a çarpınca yere düştü. Pozisyonun devamında ise Wizards oyuncusu Harrell, Embiid'e sert bir faul yaptı. Faul sonrası iki oyuncu arasında sert itişmeler yaşandı. Takım arkadaşları iki oyuncuyu ayırırken, hakem ise karşılıklı teknik faul verdi.

Bu pozisyondan yaklaşık 30 saniye sonra iki yıldız oyuncu arasındaki gerilim bir kez daha tırmandı. Harrell'ın yaptığı faul sonrası çalan düdüğe Embiid sevinerek tepki verdi. Duruma sinerlenen Harrell ise 76ers'ın yıldızını itince ortalık bir kez daha gerildi. Wizards'ın yıldızı Harrell aldığı ikinci teknik faul sonrası oyundan atıldı.

Doğu Konferansı mücadelesinde Philadelphia 76ers deplasmanda Washington Wizards'ı 117-96 mağlup etti. 76ers'ın yıldızı Joel Embiid karşılaşmayı 36 sayı, 13 ribaund ve 2 blokla tamamlayarak takımını sırtlayan isim oldu. Oyundan atılan Montezl Harrell ise maçı 15 sayıyla tamamladı.

Saha bir anda karıştı: Joel Embiid ve Montezl Harrell birbirine girdi ile ilgili etiketler Washington Wizards Philadelphia 76ers Kavga Joel Embiid Montezl Harrell
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.