Gaziantep'te bir hasta yakını sağlık personelini kafasından bıçakladı!

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde bir hasta yakını, sağlık personelini karnından ve kafasından defalarca bıçakladı.

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesinde bir hasta yakını sağlık personelini defalarca bıçakladı. Yerde yaralı bir şekilde yatan sağlık personelini tekmeleye devam eden şahsa güvenlik görevlisi müdahale etti.

OLAYIN DETAYLARI GELDİ

İddiaya göre, Ömer F. (40) isimli şahıs, aralarında husumet bulunan sağlık teknikeri Mustafa Yıldız'ı hastanede çalıştığı sırada karnından ve kafasından bıçakladı.

Olay sonrası ağır yaralanan Mustafa Y., çalıştığı hastanede tedavi altına alınırken saldırgan Ömer F., güvenlik görevlileri tarafından yakalandıktan sonra polis ekiplerince gözaltına alındı.

"KARIŞMAYIN NAMUS MESELESİ" DİYE BAĞIRDI

Olaydan hemen sonra çekilen görüntülerde, sağlık teknikeri kanlar içerisinde yerde yatarken saldırgan Ömer F.'nin, çevredeki vatandaşlara, "Karışmayın namus meselesi" diye çıkışması yer alıyor.

Saldırgan şahsın, gözaltına alınarak kelepçelenmesi sırasında "Namus meselesinin cezası ölümdür" diye bağırması da görüntülerde yer aldı.

Gaziantep'te bir hasta yakını sağlık personelini kafasından bıçakladı!

"YASAK AŞK İDDİASI"

Yasak aşk nedeniyle yaşandığı iddia edilen olay sonrası gözaltına alınan saldırganın işlemleri sürerken, hastanede tedavisi devam eden Mustafa Y.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Gaziantep'te bir hasta yakını sağlık personelini kafasından bıçakladı! ile ilgili etiketler Gaziantep bıçaklama Hastane
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.