Sağlıkçılara saldırdığına pişman oldu

İzmir'in Torbalı ilçesinde A.T.S. adındaki kişi, İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışanı bir grup sağlıkçıya hakaret edip küfretti. Sonra da kendisini uyaran ambulans sürücüsünün üzerine yürüdü. Ancak sert bir kayaya çarptığını kısa sürede anladı. Ambulans sürücüsü, üzerine yürüyen A.T.S.'yi yere yatırıp etkisiz hale getirdi. O anlar güvenlik kameralarınca anbean görüntülendi.

Olay, saat 15.00 sıralarında Torbalı İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde yaşandı.

İddiaya göre, A.T.S. isimli bir kişi, Torbalı İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde çalışan bir grup personele bilinmeyen bir nedenle hakaret ve küfür etti.

Bu sırada olay yerinde bulunan İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde görevli ambulans şoförü Yusuf Dilbaz, A.T.S.'yi küfür ve hakaret etmemesi için uyardı. Uyarıya aldırış etmeyen A.T.S., bu kez de Dilbaz'ın da üzerine yürüdü.

Sağlıkçılara saldırdığına pişman oldu

Saldırı karşısında kendini savunan Dilbaz, A.T.S.'yi yere yatırıp etkisiz hale getirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri saldırganı gözaltına aldı. Karakola götürülüp fadesi alınan A.T.S.'nin serbest bırakıldığı belirtildi.

Sağlıkçılara saldırdığına pişman oldu - Resim : 2

'KÜFÜRLER EDEREK ÜSTÜMÜZE GELDİ'

Saldırganı etkisiz hale getiren ambulans şoförü Yusuf Dilbaz, "Şahıs küfürler ederek üstümüze geldi. Ben de bana ve arkadaşlarıma zarar gelmemesi için kendimizi savundum" diye konuştu.

Sağlıkçılara saldırdığına pişman oldu - Resim : 3

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Öte yandan, İlçe Sağlık Müdürlüğünde meydana gelen olay güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, A.T.S. ile 112 çalışanı arasında sözlü tartışma başlamasının ardından A.T.S.'nin personele saldırdığı, vatandaşların korkarak içeri kaçıştığı ve 112 personelinin saldırıya karşı direndiği görülüyor. Daha sonra içeriden çıkan bir doktorun kavgayı ayırmak için araya girdiği de güvenlik kameralarısına yansıyan enstantanelerden. 

Sağlıkçılara saldırdığına pişman oldu - Resim : 4

Sağlıkçılara saldırdığına pişman oldu ile ilgili etiketler İzmir Torbalı ambulans Saldırı sağlık personeli

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.