Sağlık sorunlarını atlatan Mehmet Ali Erbil 'Çarkıfelek' programıyla yeniden ekranlara dönüyor

Uzun zamandır mücadele ettiği 'kaçış sendromu' hastalığı nedeniyle ekranlardan uzakta olan Mehmet Ali Erbil'den müjdeli haber geldi. Mehmet Ali Erbil, önümüzdeki aylarda Çarkıfelek programıyla yeniden televizyon ekranlarında izleyiciyle buluşacağını açıkladı.

Sağlık sorunları nedeniyle zor bir süreç geçiren ve bu süreci atlatan Mehmet Ali Erbil'in yıllar sonra yeniden Çarkıfelek ile ekranlara döneceği öğrenildi. Nasuh Özdemir İstanbuli’nin yayınladığı programa konuk olan 65 yaşındaki sanatçı Mehmet Ali Erbil, önümüzdeki aylarda Çarkıfelek programı için tekrardan ekrana döneceğini söyledi.

 ''ÇOK YAKIN ZAMANDA ÇARKIFELEK İLE SEVENLERİMİZİN KARŞISINDA OLACAĞIZ''

Konu ile ilgili Mehmet Ali Erbil, “Uzun bir tedavinin ardından kendimi çok iyi hissediyorum. Süreçte her geçen gün daha iyi duruma geldik. Sevenlerimin de birçoğu bana dualar etti onların dualarıyla ve tedavilerle ayakta kaldık. Şükürler olsun ki şu anda çok iyi durumdayım. Bildiğiniz gibi yıllardır sunduğumuz ve bizimle özdeşleşen bir programımız var. Çok yakın zamanda Çarkıfelek programı ile sevenlerimizin karşısında olacağız. Tabi birçok yeni proje üzerinde çalışmalarımız da devam ediyor. Sizin aracılığınız ile özellikle zor günlerimde beni yalnız bırakmayan tüm sevenlerime teşekkür ediyor ve hepsine saygı ve selamlarımı iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Sağlık sorunlarını atlatan Mehmet Ali Erbil 'Çarkıfelek' programıyla yeniden ekranlara dönüyor

2018 yılında evinin banyosunda düşen ve kaldırıldığı hastanede yıllardır mücadele ettiği kaçış sendromu hastalığı nükseden Mehmet Ali Erbil, 235 gün yoğun bakımda tedavi görmüştü. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 20 yıl ekranlarda Çarkıfelek yarışmasını sundu. Yarışma ile özdeşleşen Erbil, Kanal D, TGRT, Show TV, Kanal 1, FOX TV, Star TV ve TNT ekranlarında izleyiciyle buluştu.

 

 

Sağlık sorunlarını atlatan Mehmet Ali Erbil 'Çarkıfelek' programıyla yeniden ekranlara dönüyor ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil kaçış sendromu çarkıfelek
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.