'Sağlık sorunları' gerekçesiyle serbest bırakılan FETÖ'cü Ömer Faruk Kavurmacı kimdir? / VİDEO

FETÖ'cü Ömer Faruk Kavurmacı'nın "sağlık sorunları" gerekçesiyle serbest bırakılmasına kamuoyunda sert tepkiler var... Peki Ömer Faruk Kavurmacı kimdir ve neden gözaltına alındı?

FETÖ'ye yönelik TUSKON operasyonunda gözaltına alınan Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Kavurmacı geçtiğimiz yıl eylül ayında tutuklanmıştı.

Ömer Faruk Kavurmacı, sağlık sorunları gerekçe gösterilerek tahliye edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, damadı olan Kavurmacı hakkında "17 Aralık'tan sonra alakalarını kesmişti, suçu varsa cezasını çekmeli" açıklamasında bulunmuştu.

wfkjwfggg

FETÖ'NÜN ERDOĞAN'A MEYDAN OKUDUĞU TUSKON TOPLANTISINA KATILDI!

Buna karşın, Kavurmacı'nın Topbaş'ın öne sürdüğü gibi örgütle arasına mesafe koymadığı ortaya çıkmıştı.

TUSKON Başkanı Rızanur Meral 1 Mart 2014 tarihinde TUSKON Genel Kurulu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Partili yöneticilere tehditler savurmuştu. Bu tehditlere TUSKON üyesi işadamları alkışlarla destek vermişti.

erjfnergergg

Kadir Topbaş'ın "17 Aralık'tan sonra bıraktı" açıklamalarının tam tersine, Kavurmacı'nın 17 Aralık'tan sonra, yani 1 Mart 2014'teki TUSKON Genel Kurulu toplantısına katıldığı belirlenmişti.

Bu alkışlayanlar arasında "17/25 Aralık'tan sonra örgütle hiç görüşmediği" iddia edilen işadamı Ömer Faruk Kavurmacı da vardı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER...

'Sağlık sorunları' gerekçesiyle serbest bırakılan FETÖ'cü Ömer Faruk Kavurmacı kimdir? / VİDEO ile ilgili etiketler Ömer Faruk Kavurmacı FETÖ ömer faruk kavurmacı kimdir kadir topbaş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.