Sağlık çalışanlarının zam teklifi 2022 yılı bütçe görüşmeleri sonrasına ertelendi

TBMM Genel Kurulu'nda, hekimlerin özlük haklarının iyileştirilmesine yönelik düzenlemeleri de içeren yasa teklifinin görüşmeleri ertelendi. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, sağlık çalışanları için geçtiğimiz gün müjdesi verilen zamlarının 2022 yılı bütçe görüşmeleri sonrasına ertelendiğini duyurdu.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, sağlık çalışanlarının özlük haklarına ilişkin iyileştirmeleri de içeren Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi konusunda açıklamada bulundu.

Elitaş, "Kanun teklifinin görüşmeleri, paydaşlarla da istişare edilerek konuyu etraflıca ele almak için 2022 yılı bütçe görüşmeleri sonrasına ertelendi" dedi.

Elitaş, yaptığı yazılı açıklamada, söz konusu kanun teklifinin, Genel Kurulda görüşülmesi sırasında gelen talepler üzerine, pandemi sürecinde fedakarlıkla çalışan sağlık personelinin özlük haklarında iyileştirme yapmak için tüm siyasi parti gruplarının mutabakatıyla teklife yeni maddeler ihdas edildiğini hatırlattı.

Sağlık çalışanlarının zam teklifi 2022 yılı bütçe görüşmeleri sonrasına ertelendi ile ilgili etiketler Sağlık çalışanları zam teklifi bütçe görüşmeleri mustafa elitaş
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.