Sağlık Bakanlığı'ndan yeni personel alımı ilanı geldi! Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı'na uzman alınacak! KPSS şartı yok!

Sağlık Bakanlığı’na bağlı olarak 2014 yılında kurulan ve 2015 yılında da faaliyete geçen Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı, eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. İlgili ilanını Resmi Gazete’de yayımlayan kurum, tek kadroda görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu belirtti. İşte Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı’nın 2023 yılı personel alımı ilanına dair detaylar…

2023 yılının başından bu yana eksik kadrolarını belirlemeye devam eden kamu kurum ve kuruluşları, hizmetlerine tam kadro ile devam edebilmek amacı ile gerek İŞKUR üzerinden gerek ise de Resmi Gazete aracılığı ile personel alımı ilanlarını yayınlayarak adaylara istihdam fırsatları sunuyorlar. Bu kapsamda mesleğini ve aylık kazancını kamunun güvencesi altına almak isteyen milyonların güncel ilanlara ilişkin sorgulamaları devam ederken bir ilan da Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı’ndan geldi.

2014 yılında kurulan ve 2015 yılından bu yana da bilimsel ve idari özerklikle ile Sağlık Bakanlığı’na bağlı olarak hizmetlerine devam eden Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı, yeni döneme ilişkin eksik kadro tespitinde bulundu. Tek kadroda görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu belirten kamu kurumu, ilgili personel alımı ilanına ilişkin ayrıntıları aktardı.

TÜRKİYE SAĞLIK ENSTİTÜLERİ BAŞKANLIĞI 2023 PERSONEL ALIMI İLANI 

Sağlık Bakanlığı'ndan yeni personel alımı ilanı geldi! Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı'na uzman alınacak! KPSS şartı yok!

Merkezi İstanbul’da bulunan ve Sağlık Bakanlığı’na bağlı olarak bilimsel çalışmalar yürütmeye devam eden Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı, eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. 3 Mayıs 2023 tarihli Resmi Gazete’de personel alımı ilanını yayımlayan kamu kurumu, farklı projelerde görevlendirmek üzere yeni Ar- GE uzmanlarına ihtiyaç duyduğunu belirtti. Kurum, ilgili kadroda istihdam edilecek olan kişi sayısını 61 olarak açıkladı.

TÜRKİYE SAĞLIK ENSTİTÜLERİ BAŞKANLIĞI 2023 PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Başvuru sürecinde adayların YDS puanlarını göz önünde bulunduracak olduğunu belirten Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı, aday başvurularını bugün itibari ile kabul etmeye başladığını bildirdi. Sürecin 19 Mayıs 2023 tarihinde sonlanacağını ve bu kapsamda da yalnızca şahsen ya da posta yolu ile yapılacak olan başvuruları dikkate alacağını belirten kamu kurumu, ilgili başvuru evraklarının “Koşuyolu Mahallesi Koşuyolu Caddesi No: 71 Kadıköy/ İSTANBUL” adresine teslim edilmesi gerektiğini ifade etti.

Sağlık Bakanlığı'ndan yeni personel alımı ilanı geldi! Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı'na uzman alınacak! KPSS şartı yok! ile ilgili etiketler Sağlık Bakanlığı personel alım ilanı
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.