Sağlık Bakanlığı 12 bin personel alımı kadro dağılımı! Tercih kılavuzu yayınlandı mı?

Sağlık Bakanlığı 12 bin personel alımı kadro dağılımı 2020! ÖSYM tarafından yapılan açıklamada Sağlık Bakanlığı 12 bin personel alımı tercih kılavuzu açıklandı mı sorusu yanıt aramaya başladı. Peki Sağlık Bakanlığı 12 bin personel alım tarihleri ne zaman? İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı…

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıklamalarından sonra bu konuya detaylıca değinen isimlerden birisi olan ÖSYM Başkanı Halis Aygün, Sağlık Bakanlığı 12 bin personel alımı müjdesini vermişti. Sağlık çalışanı olmak isteyen adaylar ise başvuru yapmak adına tercih kılavuzlarının yayınlanıp yayınlanmadığını araştırmaya başladı.

Yeni Ekonomi Programı kapsamında kamu çalışanı alımlarının yapılacağı bilgisi paylaşılmış ve yeni personel alımlarının önceliğinin sağlık çalışanları olacağı daha önceden dile getirilmişti. Peki Sağlık personeli alımı branş dağılımı nasıl olacak?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 12 bin sağlık personeli alımlarına hangi kadrolardan yapacağını da belirtti. Koca paylaşımında; "Bakanlığımız; 7.000’i hemşire, 1.700’ü ebe ve 2.864’ü sağlık teknikeri/teknisyeni, 14 branşta 12 bin sağlık personeli alacak. Tercih Kılavuzunun yayınlanmasını müteakip mülakatsız atama yapılacak. Pandemi mücadelemizin bu zor günlerinde, atamalar bize güç katacaktır." dedi.

Sağlık Bakanlığı 12 bin personel alımı kadro dağılımı! Tercih kılavuzu yayınlandı mı?

12 BİN SAĞLIK PERSONELİ ALIMI NE ZAMAN?

Koronavirüs vakalarında yaşanan artış sonrasında 12 bin sağlık personeli alım tarihleri adaylar tarafından araştırılmaya başlandı. Sağlık Bakanlığı 12 bin personel alımı KPSS tercih kılavuzu da merak edilenler arasında yer aldı.

Sağlık Bakanlığının 12 bin sözleşmeli personel alımı için tercih kılavuzunun yayınlanacağı ve başvuruların 1-7 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılacağı belirtildi.

Sağlık Bakanlığı 12 bin personel alımı kadro dağılımı! Tercih kılavuzu yayınlandı mı? ile ilgili etiketler Sağlık Bakanlığı personel alımı kadro dağılımı tercih kılavuzu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.