Sağlık Bakanlığı 12 bin hemşire ve ebe alımı ilanı başvuru şartları

Sağlık Bakanlığı 12 bin personel alımı için son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. 2020 Kasım ayında gerçekleşecek personel atamalarında hemşire ve ebe pozisyonlarına alımların yapılması bekleniyor. İşte, Sağlık Bakanlığı 12 bin hemşire ve ebe personel alımı ilanı başvuru şartları.

Sağlık Bakanlığı 12 bin personel alımı için son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. 2020 Kasım ayında gerçekleşecek personel atamalarında hemşire ve ebe pozisyonlarına alımların yapılması bekleniyor. İşte, Sağlık Bakanlığı 12 bin hemşire ve ebe personel alımı başvuru şartları.

Sağlık Bakanlığı tarafından 2020 Kasım ayında gerçekleşmesi beklenen personel alımları için geri sayım devam etmekte. Son olarak canlı yayında personel alımları hakkında bilgilendirmede bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kasım ayının ilk haftası içerisinde 12 bin sağlık çalışanı için personel alımı yapılarak atamalarının gerçekleştirileceği müjdesini vermişti. Peki, Sağlık Bakanlığı 12 bin hemşire ve ebe personel alımı ilanı ve başvuru şartları yayınlandı mı? Sağlık Bakanlığı 12 bin hemşire ve ebe alımı atamaları ne zaman yapılacak?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamasında, “Kasım ayı içerisinde 12 bin sağlık çalışanımızın atamalarını gerçekleştireceğiz. Kısa zamanda bu ilanımızı aktif edeceğiz.” ifadelerine yer vermişti.

Sağlık Bakanlığı 12 bin hemşire ve ebe alımı ilanı başvuru şartları

SAĞLIK BAKANLIĞI 12 BİN PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

12 bin hemşire ve ebe alımı ilanı başvuru şartlarının 2020 Kasım ayının ilk haftasında gerçekleşmesi beklenmekte.

12 BİN PERSONEL ALIMI BRANŞ DAĞILIMI

Biyolog 5 (Lisans), Çocuk Gelişimcisi 20 (Lisans)
Dil ve Konuşma Terapisti 10 (Lisans), Diyetisyen 160 (Lisans)
Ebe 1600 (Lisans), Fizyoterapist 200 (Lisans)
Hemşire 9373 (Lisans), Hemşire 1627 (Ortaöğretim)
İş ve Uğraşı Terapisti (Ergoterapist) 20 (Lisans)
Odyolog 20 (Lisans), Perfüzyonist 43 (Lisans)
Psikolog 125 (Lisans)

Sağlık Bakanlığı 12 bin hemşire ve ebe alımı ilanı başvuru şartları ile ilgili etiketler Sağlık Bakanlığı hemşire alımı personel alımı ebe alımı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.