Sağlık Bakanı Koca: Tanı ve tedavi ücretleri güncellendi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık Uygulamaları Tebliği'nin (SUT) güncellenip yayınlandığını açıkladı. Sağlık sektörünü rahatlatacak güncelleme ile tanı ve tedavi ile ilgili ücretler yeniden belirlenecek.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık Uygulamaları Tebliği'nin (SUT) güncellenip, yayınlandığını duyurdu.

Tanı ve tedavi ile ilgili ücretlerin yeniden belirlendiğini ifade eden Bakan Koca, sağlık sektörünü rahatlatacak tebliğe verdikleri destek için Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nurettin Nebati ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin'e teşekkür etti.

Fahrettin Koca, sosyal medyadan şu paylaşımı yaptı: "SUT (Sağlık Uygulamaları Tebliği) GÜNCELLENİP YAYINLANDI. Böylece tanı ve tedavi ile ilgili ücretler yeniden belirlenmiş oldu. Sağlık sektörünü rahatlatacak bu önemli tebliğe verdikleri destek için Bakanlarımız Dr. Nurettin Nebati ve Prof. Dr. Vedat Bilgin’e TEŞEKKÜR ederim."

Sağlık Bakanı Koca: Tanı ve tedavi ücretleri güncellendi ile ilgili etiketler Süt Sağlık Uygulamaları Tebliği tanı ücreti tedavi ücreti
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.