Sağlık Bakanı Koca iş dünyasına seslendi

Koronavirüsle mücadele kapsamında aylardır birçok çalışmaya imza atan Sağlık Bakanlığı, aşılamanın hızlanması için hazırladığı kamu spotlarından iş dünyası ile ilgili olanı yayına aldı.

Sağlık Bakanlığı, koronavirüsle mücadele kapsamında aşılamaya yönelik 8 kamu spotu hazırlamıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, çalışma hayatındakilere yönelik kamu spotunu Twitter hesabından paylaştı.

 

"SAĞLIĞIMIZ İÇİN KOLLARI SIVIYORUZ"

Sağlık Bakanı Koca'nın "İş hayatımızın normalleşmesi için kolları sıvıyoruz" mesajıyla paylaştığı videoda şu ifadeler bulunuyor:

"İşleri tekrar yoluna koymak için kolları sıvıyoruz. Bakanlığımızca uygulanmakta olan COVID-19 aşıları, standart kalite, güvenlilik ve etkinlik çalışmalarıyla geliştirilmiştir. Aşıların yüksek koruma sağladığı klinik çalışmalarla kanıtlanmıştır. Tedbirler ve aşıyla COVID-19'u aşıyoruz. Sağlığımız için kolları sıvıyoruz."

Sağlık Bakanı Koca iş dünyasına seslendi ile ilgili etiketler Fahrettin Koca aşı koronavirüs salgını kamu spotu iş dünyası kolları sıvıyoruz
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.