Sağlık Bakanı Koca duyurdu! Didim'de doktora saldıran kişi gözaltına alındı

Didim Devlet Hastanesi'nde görevli Acil Servis Hekimi Dr. Doğancan Kılıç, polis tarafından rapor için acile getirilen şahsın saldırısına uğradı. Saldırı anı güvenlik kameralarına yansımış, ifadesi alınan zanlı serbest bırakılmıştı. Saldırıyı kınayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, saldırganın yeni deliller üzerine dün yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu.

Aydın'da, 18 Aralık Cumartesi gecesi Didim Devlet Hastanesi’nde, alkollü olarak araç kullanırken yakalanan ve ekiplere mukavemette bulunan şahıs, emniyet güçlerince rapor için Didim Devlet Hastanesi'ne getirilmişti. Alkollü T.D., yanına yaklaşan Acil Servis Hekimi Dr. Doğancan Kılıç’a kafa atmış, saldırı anı güvenlik kameralarına yansımıştı.

SAĞLIK BAKANI KOCA DUYURDU: YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI!

Ani kafa darbesi ile kaşı açılan ve 5 dikiş atılan doktora saldırıyı kınayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, emniyetteki işlemleri sonrası sevk edildiği mahkemece ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan zanlının yeni deliller üzerine gözaltına alındığını sosyal medyadan duyurdu.

Bakan Koca, Twitter hesabından, "YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI! Didim Devlet Hastanesinde görevli hekime şiddet uygulayan kişi, kamera kayıtları ve yeni deliller üzerine dün yakalanarak gözaltına alındı. Bu önemli gelişmeyi basın açıklamasıyla kamuoyuna duyuran Söke Cumhuriyet Başsavcılığı’na teşekkür ediyoruz." açıklamasını yaptı.

 

 

Sağlık Bakanı Koca duyurdu! Didim'de doktora saldıran kişi gözaltına alındı ile ilgili etiketler Didim doktora saldırı Doğancan Kılıç Sağlık Bakanı Fahrettin Koca

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.