Sağlık Bakanı Koca açıkladı: Bilim Kurulu toplantısı 27 Nisan'a ertelendi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bugün yapılacak Bilim Kurulu toplantısının ertelendiğini açıkladı. Bakan Koca, Bilim Kurulu'nun 27 Nisan'da toplanacağını duyurdu.

Bilim Kurulu, bugün tarihi bir toplantı yapacaktı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Bilim Kurulu'nun tarihe geçecek bir toplantı yapacağını ve maske konusunda önemli kararların alınacağını söylemişti.

Tüm Türkiye bugün yapılacak toplantıdan çıkacak kararları merakla beklerken yeni bir gelişme yaşandı. Sağlık Bakanı Koca, toplantının 27 Nisan'a ertelendiğini açıkladı. Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Koronavirüs Bilim Kurulu son toplantısını 2 Martta yapmıştı. Salgınla mücadele tarihine geçecek o toplantıda alınan kararların isabetini hep birlikte gördük. Bilim Kurulumuz, daha da tarihi bir toplantıyı bugün yapacaktı. Bu toplantının günü, 27 Nisan Çarşamba olarak değişti."

 

Sağlık Bakanı Koca açıkladı: Bilim Kurulu toplantısı 27 Nisan'a ertelendi ile ilgili etiketler Bilim Kurulu fahretiin koca toplantı erteleme
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.