Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Behzat Uygur'a espirili aşı yanıtı

Ünlü oyuncu Behzat Uygur, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya tiyatrocuların aşı listesinde yer almamasıyla ilgili tweet attı. Bakan Koca, Uygur'un sorusuna espiri bir dille yanıt vererek ''Behzat Bey, sizin sıranız gelmişti zaten yaş grubunuz sebebiyle'' açıklamasında bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekiplerinin yanı sıra öğretim üyeleri ile üniversite personelinin de yarından itibaren aşılanacağını duyurdu.

MÜZİSYENLER, DİZİ VE FİLM EKİPLERİ AŞILANACAK

Duyuruyu sosyal medyadan yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şu ifadeleri kullandı;

"Aşı programımızda bir grubun daha aşılanmasına başlıyoruz. Müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekipleri yarından itibaren aşı olmaya başlayabilecekler. Her geçen gün yeni meslek ve yaş grupları eklenerek ülkemizi en kısa sürede salgın gündeminden çıkaracağız. Bu güce güvenin."

 

UYGUR, BAKAN KOCA'YA TWEET ATTI

Bakan Koca'nın açıklamalarının ardından tiyatro sanatçısı Behzat Uygur, Bakan Koca'ya bir tweet atarak "Tiyatrocular yok… Acaba Abdülkadir albümünden müzisyen olarak değerlendirilir miyiz" ifadesini kullandı.



BAKAN KOCA UYGUR'A ESPRİLİ BİR ŞEKİLDE CEVAP VERDİ

Bu tweete ise Bakan Koca'dan cevap gecikmedi. Bakan Koca, Uygur'a esprili bir dille yanıt verdi.

Uygur'un tweetini alıntılayan Bakan Koca, "Behzat Bey, sizin sıranız gelmişti zaten yaş grubunuz sebebiyle :) Ama merak etmeyin, tiyatrocularımız zaten ilan ettiğimiz kapsama dahil." diyerek esprili bir yanıt verdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Behzat Uygur'a espirili aşı yanıtı ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Twitter Sosyal Medya tiyatro pandemi behzat uygur Sağlık Bakanı Fahrettin Koca
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.