Sağlık Bakan Yardımcısı Birinci, dünya sağlığı liderleri arasına girdi

Sağlık Bakan Yardımcısı Dr. Şuayıp Birinci, bilgi teknolojilerinin sağlık hizmetleri alanına entegre edilmesi ve en üst düzeyde kullanılmasını sağlamak amacıyla çalışan HIMSS tarafından, dünya çapındaki 50 isim arasına seçildi.

Sağlık Bakan Yardımcısı Dr. Şuayıp Birinci, bilgi teknolojilerinin, sağlık hizmetleri alanına entegre edilmesi ve en üst düzeyde kullanılmasını sağlamak amacıyla çalışan Healthcare Information and Management Systems Society (HIMSS) tarafından dünyanın önde gelen 50 sağlık yetkilisi arasına seçildi.

Sağlık Bakanlığı'nın özellikle koronavirüs salgını ile mücadelede dijital çözümleri etkili bir şekilde kullanmasında önemli katkısı bulunan Bakan Yardımcısı Dr. Şuayıp Birinci, HIMMS FUTURE50'ye dahil edilerek, dünya sağlığına liderlik eden 50 isimden biri oldu.

Sağlık Bakanı Yardımcısı Dr. Şuayıp Birinci, yeni görevini, "HIMMS tarafından 2021 yılında dünyada sağlığa liderlik eden HIMMS FUTURE50'ye seçilmekten ülkem ve şahsım adına gurur duydum." mesajıyla duyurdu.

 

Sağlık Bakan Yardımcısı Birinci, dünya sağlığı liderleri arasına girdi ile ilgili etiketler Sağlık Bakan yardımcısı şuayıp birinci himss himss future50
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.