Sağanak yağış dereyi taşırdı

Sivas'ın Gürün ilçesinde akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmur Çakçur Deresi'ni taşırdı. Taşan sular nedeniyle karayolu kapatılırken, deredeki balıklar yola savruldu.

Sivas'ın Gürün ilçesinde etkili olan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. İlçe merkezinden geçen Çakçur Deresi'nin taşmasıyla balıkların bir kısmı karayoluna savruldu.

Sağanak yağış dereyi taşırdı

Gürün ilçesinde akşam saatlerinde sağanak yağmur etkili oldu. Yaklaşık yarım saat aralıklarla etkili olan sağanak, ilçe merkezinden geçen Tohma Çayı'na karışan Çakçur Deresi'nin taşmasına neden oldu. Taşan sular nedeniyle ilçe içinden geçen Kayseri-Malatya karayolu önlem amaçlı bir süre trafiğe kapatıldı.

Sağanak yağış dereyi taşırdı - Resim : 2

Şuğul ve Çakçur Mahallesi'nde taşan sular nedeniyle yol ve köprülerde hasar meydana geldi. Taşan dere nedeniyle sudaki balıkların da bir kısmının yollara savrulduğu görüldü. İlçe Özel İdare ekipleri ile Gürün Belediyesi itfaiye ekipleri ilçede hasar tespit çalışması başlattı.

Sağanak yağış dereyi taşırdı - Resim : 3

DHA

Sağanak yağış dereyi taşırdı ile ilgili etiketler Sivas Gürün Sağanak Yağış dere taştı çakçur deresi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.