Safir dizisine başrol dahil 3 isim veda ediyor!

ATV ekranlarında yayınlanan Safir dizisinde ayrılık yaşanıyor. Başrol dahil 3 ünlü oyuncu diziye veda ediyor. İşte detaylar...

Başrollerinde İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu, Erkan Bektaş, Nur Yazar, Gizem Karaca, Can Bartu Arslan ve Erkan Bektaş'ın yer aldığı ATV'nin sevilen dizisi Safir'de peş peşe ayrılıklar yaşanıyor. İpek Tuzcuoğlu'nun vedasının ardından İlhan Şen, Gizem Karaca ve Erkan Bektaş kadrodan ayrılıyor.

BAŞROLÜN HİKAYESİ BİTİYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kapadokya'da çekilen Safir dizisinde peş peşe vedalar yaşanacak. Performansıyla alkış toplayan başrol oyuncusu İlhan Şen, hikayesi bittiği için kadrodan ayrılıyor. Diziye sonrada Güneş Açıkalın karakteriyle dahil olan Gizem Karaca ve Vural'ı oynayan Erkan Bektaş da diziye veda ediyor. 26. bölümde final yapacağı konuşulan dizinin akıbeti de ilerleyen günlerde belli olacak.

Safir dizisine başrol dahil 3 isim veda ediyor!

Safir dizisine başrol dahil 3 isim veda ediyor! - Resim : 2

Safir dizisine başrol dahil 3 isim veda ediyor! ile ilgili etiketler Safir
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.