Şafak Mahmutyazıoğlu'nun katil zanlılarından Seccad Yeşil yakalandı

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katil zanlılarından Seccad Yeşil Bursa'da yakalandı. 13 gündür aranan Yeşil, sorgulanması için İstanbul'a getirilecek.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) eski yöneticilerinden ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında aranan Seccad Yeşil yakalandı.

BURSA'DA GÖZALTINA ALINDI

13 gündür firari olan Seccad Yeşil'in Bursa'da yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi. Şüpheli Yeşil sorgulanması için İstanbul'a getirilecek.

SON ZANLIYI ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Emninet güçleri, aralarında tetikçi Kadir Yasak'ın da olduğu 11 kişiyi yakaladı. Olayla ilgili 8 kişi tutuklandı. Zanlılardan Serkan Dakman'ı arama çalışmaları ise sürüyor.

Şafak Mahmutyazıoğlu'nun katil zanlılarından Seccad Yeşil yakalandı ile ilgili etiketler cinayet Ece Erken şafak mahmutyazıcıoğlu seccad yeşil
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.