Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşiyle ilgili yapılan yorum Ece Erken'i kızdırdı

Ece Erken, 27 Ocak'da öldürülen eşi ve 2 çocuk babası Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile çekilen romantik bir karesini Instagram hesabından "Bizimkisi bir aşk hikâyesi" notuyla yayınladı. Ece Erken, fotoğrafa bir sosyal medya kullanıcısından gelen yorumla adeta çılgına döndü. Ece Erken'in, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli ile ilgili yapılan yoruma verdiği cevap gündem oldu.

Ünlü sunucu Ece Erken'in 7 aylık evli olduğu Beşiktaş eski yöneticisi ve avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu geçtiğimiz Ocak ayında ortağı olduğu balık restoranında uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmişti. Acılı eş Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile çekilen romantik bir karesini Instagram hesabında yayınladı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşiyle ilgili yapılan yorum Ece Erken'i kızdırdı

Erken'in fotoğrafa düştüğü "Bizimkisi bir aşk hikâyesi" şeklindeki not herkesi duygulandırdı. Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ilk eşi ve iki çocuğunun annesi Benan Kocadereli ile ilgili gelen yoruma tepkisiz kalamadı.


''O KADAR BOŞ VE ZAVALLI GELİYORSUNUZKİ...''

Ece Erken, bir sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşımına gelen "Ay Allah'ım yeter artık ilk eşi ne yapsın 15 yıllık bir evliliği var" şeklindeki yorum karşısında kendini tutamadı.

Erken, gelen yorum karşısında adeta çılgına döndü: "Ne yapayım üzülmeyeyim mi 15-20 yıl geçmedi diye? Veya sevgili yapayım bir sürü, üzülmeyeyim nasıl arzu ederdiniz? İnanın o kadar boş o kadar zavallı geliyorsunuz ki gerçekler ortadayken"

 

 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşiyle ilgili yapılan yorum Ece Erken'i kızdırdı ile ilgili etiketler Ece Erken Sosyal Medya şafak mahmutyazıcıoğlu Benan Kocadereli
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.