Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davası başladı! Acılı eş Ece Erken duruşma salonunda bayıldı

Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu 27 Ocak'ta Bakırköy’de ortağı olduğu balık restoranında vurularak öldürülmüştü. 19 sanıklı dava bugün Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmeye başlandı. Erken davanın ilk duruşma sırasında fenalık geçirerek salondan dışarı çıktı. Ünlü sunucunun sağlık durumu ile ilgili avukatı Pırıl Erkanlı Üçgül açıklamada bulundu.

Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu 27 Ocak günü Yeşilköy’de ortağı olduğu balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Olay sonrası yürütülen soruşturma çerçevesinde 16 Mayıs’ta Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iddianame hazırlanmıştı. İddianamede, 19 sanığın 10’u hakkında ağırlaştırılmış müebbet ile değişen oranlar hapis cezası talep edilmişti.


DAVA BUGÜN GÖRÜLMEYE BAŞLANDI

Olaya ilişkin 19 sanıklı dava bugün Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmeye başlandı. Ünlü Sunucu Ece Erken'de davaya katılmak için avukatlarıyla birlikte adliyeye geldi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davası başladı! Acılı eş Ece Erken duruşma salonunda bayıldı

ECE ERKEN DURUŞMA SIRASINDA FENALIK GEÇİRDİ

Ünlü sunucu Ece Erken davanın ilk duruşma sırasında fenalık geçirerek salondan dışarı çıktı. Ünlü sunucunun sağlık durumu ile ilgili avukatı Pırıl Erkanlı Üçgül açıklamada bulunarak, “Başını vurduğu için belki bir hastane kontrolü gerekebilir. Belki hastaneye belki eve doktor getirilecek” dedi.

 
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davası başladı! Acılı eş Ece Erken duruşma salonunda bayıldı - Resim : 2

Ünlü sunucunun sağlık durumu ile ilgili avukatı Pırıl Erkanlı Üçgül Adliye önünde yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Duruşma öncesinde müvekkilimin çok zor bir psikolojiyle gelmişti. Fakat sanıkların ifadeleri ve olay anlatımları sırasında müvekkilimin başı dönerek düştü. Başını sandalyeye vurdu, dayanamadı. Çünkü ifade sırasında da ara ara dayanamıyordu zaten, müdahale ediyordu, doğru olmadığını ifade ediyordu. En son dayanabileceği nokta bu oldu. Dolayısıyla bu duruşmanın devamını sonuna kadar getiremedi. Zaten bayıldığı için kollarından kaldırarak getirdik. Arka kapıdan çıkışını yaptık, hemen yanına gitmem gerekiyor. Hastaneye doğru geçtiler. Başını vurduğu için belki bir hastane kontrolü gerekebilir. O esnada gördüm. Belki hastaneye belki eve doktor getirilecek”

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davası başladı! Acılı eş Ece Erken duruşma salonunda bayıldı - Resim : 3

 

 

 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davası başladı! Acılı eş Ece Erken duruşma salonunda bayıldı ile ilgili etiketler Ece Erken dava mahkeme Duruşma şafak mahmutyazıcıoğlu cinayet davası
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.