Sadık Çiftpınar'ın çapraz bağları koptu!

Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Sivasspor'a 3-1 mağlup olan Fenerbahçe'de sakatlanan Sadık Çiftpınar'ın çapraz bağlarının koptuğu ve sezonun geri kalan kısmında forma giyemeyeceği belirtildi.

Süper Lig'in 15. haftasında Sivasspor evinde Fenerbahçe'yi ağırladı. Ev sahibinin 3-1'lik üstünlüğüyle sona eren karşılaşmada sakatlanan Sadık Çiftpınar'ın, çekilen MR sonucu ön çapraz bağlarının koptuğu açıklandı.

Fenerbahçe, resmi internet sitesinden 26 yaşındaki futbolcunun tedavisine başlandığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada,

"Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan futbolcumuz Sadık Çiftpınar'ın yapılan muayenesi ve MR değerlendirmesi sonucu ön çapraz bağında kopuk tespit edilmiş ve tedavisi için gerekli planlamalar yapılmıştır. 2019-2020 Cemil Usta Sezonunu kapatan futbolcumuz Sadık Çiftpınar'a geçmiş olsun der, sağlığına bir an önce kavuşmasını dileriz." ifadelerine yer verildi.

Sadık Çiftpınar'ın çapraz bağları koptu!

SEZONU KAPATTI

Ön çapraz bağları kopan Sadık Çiftpınar'ın en az 6-7 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Sadık, bu sakatlıkla beraber sezonu kapattı.

Sadık Çiftpınar'ın çapraz bağları koptu! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Sivasspor Sadık Çiftpınar sakatlık Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.