Sadık Albayrak, Ahmet Kekeç'i anlattı

Bir süredir koronavirüs tedavisi gören Akşam Gazetesi yazarı Ahmet Kekeç yaşamını yitirdi. Hayata veda eden usta ismin ardından sevenleri derin üzüntü yaşadı. Gazeteci-Yazar Sadık Albayrak ise katıldığı canlı yayında Kekeç'in vefatının ardından üzüntüsünü paylaştı. Albayrak, "Ahmet Kekeç, haysiyetli onurlu bir yazardı. Beyin hücrelerini satarak geçinen bir insandı. İslam camiasının dürüst evlatlarının başı sağ olsun" dedi.

Koronavirüse yakalanan Akşam gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, hayatını kaybetti. Kekeç'in vefat haberi yakınları ve sevenlerini yasa boğdu. Gazeteci-Yazar Sadık Albayrak da katıldığı canlı yayında Ahmet Kekeç'in vefatından duyduğu derin üzüntüyü anlattı.

Albayrak açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Şoktayım. Çünkü ben ondan 20 yaş fazla yaşadım demektir. Yeni öğrendim. Ben 79 yaşındayım. O ise 59 yaşında. Onu rahmetle ve minnetle anıyorum.

Onunla en son görüştüğümde bıyıkları siyah sakalları beyazdı. Bunu niçin söylüyorum. Şimdi resmine bakıyorum bembeyaz. Çünkü o Beşiktaşlıydı ve takılırdım ben ona. Ya ne Beşiktaşlısın ki bıyıkların siyah sakalların beyazdı. O öyle bir adamdı.

Ahmet Kekeç kim ne derse desin. Beyin hücrelerini satarak geçinen bir insandı. Bunu tekrar ediyorum. Beyin hücrelerini satarak geçinen bir insandı.

"YAZILARI TAM HEDEFTEN VURAN BİR ÜSLUPTAYDI"

Gazeteler bana her geldiğinde Ahmet Kekeç'in yazısını okur sağlık dua dileklerimi ulaştırırdım.

Haysiyetli, onurlu bir yazardı. Yazıları da tam hedeften vuran bir üsluptaydı. Edebiyat, sanat, hikaye hepsini biliyordu ve kalemini son derece kıvrak ama istikrarlı bir şekilde kullanan biriydi. Ben onu rahmetle anıyorum. Mekanı cennet olsun diyorum. Ailesine de baş sağlığı diyorum.

Başka fazla söyleyecek bir sözüm yoktur. Şöyle söyleyeyim İslam camiasının dürüst evlatlarının başı sağ olsun diyorum" 

Sadık Albayrak, Ahmet Kekeç'i anlattı ile ilgili etiketler Ahmet Kekeç sadık albayrak
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.