Sadettin Teksoy'un bu seferki macerası kısa sürdü!

Uzun yıllar televizyona ara verdikten sonra, Teve2'de yayınlanan 'Sadettin Teksoy ile Zaman Tüneli' programıyla geri dönen usta televizyoncu Sadettin Teksoy'un macerası kısa sürdü.

Usta programcı Sadettin Teksoy, yıllar sonra Teve2'de yayınlanan 'Sadettin Teksoy ile Zaman Tüneli' programıyla ekrana dönmüştü.

Ekran yolculuğu 4 ay süren ve izleyiciden beklendiği ilgiyi göremeyen Sadettin Teksoy'un programı önümüzdeki hafta final yapacak.

O İSİM AÇIKLADI...

Haberi Milliyet gazetesindeki köşesinde kaleme alan Sina Koloğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Teve2'de yayınlanan 'Saadettin Teksoy ile Zaman Tüneli' programı final yapıyor. Biraz erken gibi geldi bana.Ekim ayında başlamıştı. Önümüzdeki cumartesi final yapacak. Neredeyse dört ay sürdü. Ne olursa olsun, o kendine has üslubuyla, benzeri olmayacak bir televizyon vitrini Teksoy."

Sadettin Teksoy'un bu seferki macerası kısa sürdü! ile ilgili etiketler sadettin teksoy teve2 zaman tüneli yayın tarihi ne zaman kaldırıldı mı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.