Sadakatsiz sezon finalinden izleyenleri üzen haber! Asya ve Derin'in hafızalarında şok kayıp

Sadakatsiz sezon finalinden hayranlarını üzen haber geldi. Sezonun en başarılı yapımları arasında yer alan ve Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz dizisi başarılarını her bölümde katlayarak hayranlarını kendisine bağladı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen’in oynadığı Sadakatsiz dizisi geçtiğimiz haftalarda koronavirüs salgını ile sarsılmıştı. Burak Sergen’in iyileşmesi ve taburcu olması sonrasında evinde dinlenmeye geçmesi hayranların az da olsa sevinmesine neden olmuştu.

Ancak 26 Mayıs akşamında 31. bölümünden izleyenlere kötü haber gelmesi Sadakatsiz hayranlarını oldukça üzdü. Kanal D yayın akışında da belirtilen tekrar bölümü ibaresini gören izleyenler neye uğradıklarını şaşırdı.

Sadakatsiz sezon finalinden izleyenleri üzen haber! Asya ve Derin'in hafızalarında şok kayıp

KAFALAR İYİCE KARIŞTI

Sadakatsiz dizisi sezon bölümü finalinde ise fragman yayınlandı. 2 Haziran Çarşamba akşamında gelecek hafta sezon finali ile ekranlara veda edecek olan Sadakat dizisinde yer yerinden oynayacak.

Birçok dizi hayranı fragman görüntülerden hiçbir şey anlamazken kafalarda fena halde karıştı. Kimi takipçiler Asya ile Derin’in hafızasını kaybettiğini düşünürken yaşananlar sonrasında Derin’in paranoyaları olduğu ve Volkan ile Asya’nın hiç ayrılmadıkları da gün yüzüne çıkmış oldu.

Sadakatsiz sezon finalinden izleyenleri üzen haber! Asya ve Derin'in hafızalarında şok kayıp - Resim : 2

Sadakatsiz 31. sezon finali bölümü ile gelecek hafta 2 Haziran Çarşamba akşamında saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Sadakatsiz sezon finalinden izleyenleri üzen haber! Asya ve Derin'in hafızalarında şok kayıp ile ilgili etiketler Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.