Sadakatsiz Neden Yok? 26 Ocak Sadakatsiz Bugün Var mı? İşte Yeni Bölüm Tarihi..

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi her bölümü ile merakla beklenen dizilerin başında geliyor. Ancak 26 Ocak 2022 Kanal yayın akışında yer almayan Sadakatsiz bu hafta neden yok? Sadakatsiz Yeni bölüm ne zaman?

Sadakatsiz bu akşam yok mu, Bugün Sadakatsiz var mı sorusu gündeme geldi. Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi Sadakatsiz 26 Ocak Kanal D yayın akışında yer almladı. İzleyenlerin merakla araştırmaya başladığı dizinin yeni bölüm tarihi de belli oldu.

26 Ocak Sadakatsiz Bu Akşam Var mı?

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş gibi yıldız oyuncuları kadrosunda barındıran ve Çarşamba akşamlarında damga vuran Sadakatsiz yeni bölüm bekleniyor. Takipçileri bu akşam Kanal D yayın akışında görmediği Sadakatsiz dizisi bu hafta neden yok sorusuna yanıt aramaya başladı.

Sadakatsiz Neden Yok? 26 Ocak Sadakatsiz Bugün Var mı? İşte Yeni Bölüm Tarihi..

Yılbaşı tatili nedeniyle ara veren ve 26 Ocak Çarşamba akşamı ekrana gelmesi beklenen Sadakatsiz dizisinin setini korona vurdu. Başrol oyuncusu Cansu Dere ve birkaç oyuncunun koronavirüse yakalanması nedeniyle dizi bu akşam yayınlanmayacak.

Sadaktsiz dizisinin yerine Yarından Sonra adlı sineme filmi yayınlanacak. Sadakatsiz'in yeni bölümü 3 Şubat 2022 akşamı ekrana gelecek.

26 OCAK KANAL D YAYIN AKIŞI

07:00 Sihirli Annem

09:00 Neler Oluyor Hayatta?

11:00 Yaprak Dökümü

13:00 Gelinim Mutfakta

16:00 Arka Sokaklar

18:45 Kanal D Ana Haber

20:00 Yarından Sonra

22:30 Sadakatsiz

01:00 Yarından Sonra

03:00 Dinozorlar Çağı

Sadakatsiz Neden Yok? 26 Ocak Sadakatsiz Bugün Var mı? İşte Yeni Bölüm Tarihi.. ile ilgili etiketler Sadakatsiz sadakatsiz bu akşam var mı sadakatsiz yok mu Sadakatsiz neden yok sadakatsiz yeni bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.