Sadakatsiz Dizisinin Final Sahnesi Belli Oldu! Finale 3 Bölüm Kala Başrol Veda ediyor!

Bir süre Önce reyting rekorları Kıran Sadakatsiz dizisi final için gün sayıyor. Sadakatsiz final sahnesi nasıl olacak sorusu da yanıtını buldu. Dizinin yeni bölüm fragmanında görülüyor ki başrol veda ediyor. Asya ve Derin'in kavgasında olan Volkan'a oluyor. Sizler için inceledik.

Sadakatsiz Dizisinin Final sahnesini bu haberimizde inceledik. Kanal D ekranlarında yayınlandığı ilk günlerde reytinglerin zirvesine oturan Sadakatsiz artık final için gün sayıyor. Dizinin finaline 3 bölüm kala yayınlanan yeni fragmanda olanlar ise herkesi şoke etti. Öyle ki dizinin başrolü finali görmeden veda ediyor. Sadakatsiz Dizisinin Final Sahnesi Belli Oldu! Finale 3 Bölüm Kala Başrol Veda Ediyor!

Bayram haftası nedeniyle iki haftadır yayınlanmayan Sadakatsiz yeni bölüm fragmanıyla başrol oyuncusunun vedasını duyurdu. Aras'tan ayrılan Asya son hamlesiyle Derin'i çileden çıkartıyor. Asya, Derin'e, Volkan'ın kendisinden boşanacağını ve tekrar kendisine döneceğini söylemesi bardağı taşırdı. Sadakatsiz Volkan ölüyor mu? Volkan'ı oynayan Caner Cindoruk diziden ayrılıyor mu?

Sadakatsiz Dizisinin Final Sahnesi Belli Oldu! Finale 3 Bölüm Kala Başrol Veda ediyor!

Sadakatsiz Volkan Diziye Veda Ediyor!

Caner Cindoruk Sadakatsiz finalini göremeden veda ediyor. Asya ile Derin'in son kavgası sonrası olan Volkan'a oluyor. Sadakatsiz 58. bölümde Derin'in elindeki bıçağın Volkan'ın göğsüne saplanması Caner Cindoruk'un Sadakatsiz dizisine veda ettiğine işaret olarak yorumlandı.

Sadakatsiz 58. bölümde Volkan'ın ölüp ölmeyeceği merak edilmeye başlandı. Ancak derin bir araştırma sonucu sizler için paylaştık. Caner Cindoruk Sadakatsiz dizisinden final öncesi ayrılıyor.

Fenomen dizi Sadakatsiz, 11 Mayıs Çarşamba günü yeni bölümü ile seyircilerin karşısına geçecek.

Sadakatsiz Dizisinin Final Sahnesi Belli Oldu! Finale 3 Bölüm Kala Başrol Veda ediyor! ile ilgili etiketler Caner Cindoruk Sadakatsiz final sahnesi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.