Sadakatsiz Dizisinden Sevindirici Haber Geldi! Umutlar Tükenmişti Ancak Sadakatsizin Haluk’u Bunu da Başardı

Burak Sergen bir süredir hastanede yoğun bakımda yatıyordu. Korana virüse yakalanan deneyimli oyuncunun yoğun bakım ünitesinden normal odaya çıkarıldığı haberi geldi. Hürriyet'in Kelebek ekinde yayınlanan haberde Burak Sergen'in oynadığı dizi yapımı Sadakatsiz ‘in yayınlanacak olan yeni bölümüne videoyla dahil olacağı söylendi.

Burak Sergen bir süredir hastanede yoğun bakımda yatıyordu. Korana virüse yakalanan deneyimli oyuncunun yoğun bakım ünitesinden normal odaya çıkarıldığı haberi geldi. Hürriyet'in Kelebek ekinde yayınlanan haberde Burak Sergen'in oynadığı dizi yapımı Sadakatsiz ‘in yayınlanacak olan yeni bölümüne videoyla dahil olacağı söylendi.

Deneyimli oyuncu rol gereği ailesi ile görüntülü konuşma gerçekleştirecek. Burak Sergen'in ara ara solunum sıkıntı yaşadığını belirten nişanlısı Nihan Ünsal oyuncunun genel durumunda bir sıkıntı olmadığını söyledi.

Tedavisi ile İlgili Gelişmeler Herkesi Sevindirdi.

Yoğun bakıma giren usta oyuncu fenalaşınca daha iyi nefes alma imkânı olması için entübe edilmişti. Tedavisi hala devam eden usta oyuncunun gelen haberler sevindirici oldu. Deneyimli oyuncunun oğlu Cansın Sergen babasının şu anki durumunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Sadakatsiz Dizisinden Sevindirici Haber Geldi! Umutlar Tükenmişti Ancak Sadakatsizin Haluk’u Bunu da Başardı

Cansın Sergen yaptığı paylaşımda ''Arkadaş babam şu an entübeden çıkmış durumda, kısa süre zarfında yoğun bakımdan çıkarılacak, durumu oldukça iyi daha da iyiye gidiyor.'' açıklamasında bulundu. Burak Sergen uzun zamandır Sadakatsiz dizisinde bulunmuyordu. Oyuncunun hayat verdiği haluk karakteri dizideki rolü gereği rahatsızlanıp hastaneye yatırılmıştı.

Oyuncu Günlerdir Uyutulmuştu

Günlerce uyutulan Burak Sergen'den güzel haber alındı. Sağlık durumu iyiye giden oyuncunun normal odaya alınma haberi tüm hayranlarını sevindirdi. Ziyaret yasağı olduğu için kimseyle görüşü olmayan deneyimli oyuncunun önümüzdeki günlerde taburcu olacağı söyleniyor. Diğer yandan Burak Sergen'in tedavisi hala devam etmesi sebebiyle Sadakatsiz dizisinin senaryosunda değişiklik zorunlu oldu.

Sadakatsiz Dizisinden Sevindirici Haber Geldi! Umutlar Tükenmişti Ancak Sadakatsizin Haluk’u Bunu da Başardı - Resim : 2

Geçtiğimiz günlerde 28. bölümü yayınlanan dizi ünlü oyuncunun rol gereği kalp krizi nedeni ile hastanede yoğun bakımı alındı. Dizi kadrosundaki tüm karakterler Haluk Bey'e geçmiş olsun temennisinde bulunduğu sahneler dizi severler tarafından vefa örneği olarak gösterildi. 60 yaşındaki Burak Sergen'in Işıl Sergen ile evliliğinden olan oğlu Cansın Sergen virüse yakalanmış hafif geçirmişti.

 

Sadakatsiz Dizisinden Sevindirici Haber Geldi! Umutlar Tükenmişti Ancak Sadakatsizin Haluk’u Bunu da Başardı ile ilgili etiketler Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.