Sadakatsiz Dizisinde Volkan'ın Bir Gözü Derin'e Bir Gözü Asya'ya Ağlıyor!

Sadakatsiz dizisinde Volkan bu akşam hem kaybetmenin acısını hem de kıskançlığın nirvasını yaşadı. Dizinin 48. bölümünde Derin'i Onur'a Asya'yı da Aras'a kaptıran Volkan'ın acınası hali damga vurdu. Kanal D'nin Çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi yeni bölüm fragmanıyla da çok konuşuldu. Sadakatsiz Dizisinde Volkan'ın Bir Gözü Derin'e Bir Gözü Asya'ya Ağlıyor!

Çarşamba akşamlarının entrikası bol dizisi Sadakatsiz 48. bölümüyle ekrana geldi. 9 Şubat akşamı yayınlanan son bölümde, Caner Cindoruk'un oynadığı Volkan karakterinin gözyaşları çok konuşuldu. Eski karısını Aras'a kaptıran Sadakatsiz Volkan, sevgilisi Derin'in de Onur ile yeni bir aşka yelken açması karşısında çaresiz kaldı. Sadakatsiz Dizisinde Volkan'ın Bir Gözü Derin'e Bir Gözü Asya'ya Ağlıyor!

Sadakatsiz Dizisinde Volkan'ın Bir Gözü Derin'e Bir Gözü Asya'ya Ağlıyor!

Sadakatsiz Volkan'ın Derin ve Asya'ı aynı da kıskanması aynı anda da kaybetmesine yol açtı sanki. Cansu Dere'nin oynadığı Asya, Aras ile yola devam etme kararı aldı. Volkan ile Ali yüzünden birlikte olması gereken Asya eski kocasına; 'Ben Aras'ı seviyorum, ona kıymet veriyorum ve seninle olan dünyamızda onu da istiyorum.' demesi artık hikayede yeni bir yola devam edeceğinin sinyalini verdi.

Volkan İkisini de Aynı Anda Kaybetti!

Derin'in yeni aşkı Onur ile birlikte görülmesi ise izleyicinin de onayını aldı. Takıntı haline getirdiği Volkan sevgisinden vazgeçen ve Onur ile başlayan Derin'in hikayesi Sadakatsiz'in yeni yol haritası olacak.

Sadakatsiz Dizisinde Volkan'ın Bir Gözü Derin'e Bir Gözü Asya'ya Ağlıyor! ile ilgili etiketler Sadakatsiz derin volkan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.