Sadakatsiz Dizisinde Seyirciye Oh Dedirtecek An! En Çok İzlenenler Arasına Girdi! Bu Sahne Çok Konuşulur

Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisinin dün akşam 30. bölüm yayınlandı. BBC'nin Bafta ödüllü dizisi Doctor Foster uyarlaması olan Sadakatsiz, ekrana geldiği günden bu yana çok ilgi ile izleniyor. Çarşamba akşamları ekrana gelen dizi bu hafta tekrardan zirvedeydi.

Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisinin dün akşam 30. bölüm yayınlandı. BBC'nin Bafta ödüllü dizisi Doctor Foster uyarlaması olan Sadakatsiz, ekrana geldiği günden bu yana çok ilgi ile izleniyor. Çarşamba akşamları ekrana gelen dizi bu hafta tekrardan zirvedeydi. AB kategorisinde zirveye yerleşmeyi başardı.

Sadakatsiz Dizisinde Seyirciye Oh Dedirtecek An! En Çok İzlenenler Arasına Girdi! Bu Sahne Çok Konuşulur

Oyunculuklarıyla ve konusu oldukça beğeni alan dizi, sezon finaline doğru adım adım ilerliyor. Med yapım ve Mednova Yapım imzalı dizi, 2 Haziran'da otuz ikinci bölümle sezon finali yapacak.

Sadakatsiz Sezon Finaline Son İki Bölüm

İki bölüm yayınlandıktan sonra sezon finaline girecek olan dizinin son yayınlanacak bölümde bir sahne izleyiciyi çok rahatlattı. Ali'nin doğum gününü kutlamak isteyen Asya doğum günü partisi düzenler. Ama partiye davetsiz gelen Derin yaptığı davranışlarla Asya'yı zor durumda bırakır. Derin'i partiye davet eden kişi (Bennu Yıldırımlar)'dı.

Sadakatsiz Dizisinde Seyirciye Oh Dedirtecek An! En Çok İzlenenler Arasına Girdi! Bu Sahne Çok Konuşulur - Resim : 2

Derin yine eline geçen fırsatı değerlendirir partiye gelen kalabalık önünde Asya'yı rezil etmek ister. Ama beklenmedik bir durumla karşılaşan Derin Asya'yı rezil edeyim derken kendi rezil olur. Derin yaptıklarında aşırıya giderek, Asya'nın babasının annesini aldattığını ve aldattığı kadının isminin de Asya olduğunu herkes içinde haykırır. 

Asya'nın Derine Cevabı

Derin doğum günü partisinde Asya'yı rezil etmek için çok uğraştı. Asya'nın babasını annesinin öldürdüğünü de söyleyen Derin ne yaptıysa Asya'nın sakinliğini bozamadı. Derin'e sakinlik içinde cevap veren Asya tüm bu olanlardan kendisinin sorumlu olmadığını ve bu durumdan utanmadığını belirtti. Asya Derin'in gerçekte hamile olmadığını açıkladı.

Bu durumla karşılaşacağını tahmin edemeyen Derin kala kaldı. Derin'in annesi duydukları karşısında şok oldu. Derin'in hamilelik yalanı ortaya çıktı. Asya her zaman olduğu gibi sakinliği ile Derin'e vurucu sözleri sarf etti. Derin'i resmen şoka girdi.

Yapılan Yorumlar

Sadakatsiz Dizisinde Seyirciye Oh Dedirtecek An! En Çok İzlenenler Arasına Girdi! Bu Sahne Çok Konuşulur - Resim : 3

 

Sadakatsiz Dizisinde Seyirciye Oh Dedirtecek An! En Çok İzlenenler Arasına Girdi! Bu Sahne Çok Konuşulur ile ilgili etiketler Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.