Sadakatsiz Dizisinde Şaşırtan İttifak! Haluk Öldü, Gönül Güçlü Volkan'la İşbirliği Yaptı!

Sadakatsiz dizisinde Burak Sergen'in hayat verdiği Haluk Güçlü'nün ölümü konuşuluyor. Dizide Haluk'un karısı Gönül Güçlü'nün kocasının ölümünün ardından Volkan'la işbirliğine gitmesi en dikkat çeken gelişme oldu.

Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi Sadakatsiz'de artık ayrılıklar kanıksandı. Dizinin son bölümünde ise bu kez Haluk Güçlü öldü. Burak Sergen'in diziden ayrılması ile birlikte nasıl bir yol izleneceği merak konusu oldu. Sadakatsiz Dizisinde Şaşırtan İttifak! Haluk Öldü, Gönül Güçlü Volkan'la İşbirliği Yaptı! 

Sadakatsiz Haluk Güçlü'nün ölümü dizinin yeni bölümüne damga vurdu. Başarılı oyuncu Burak Sergen'in canlandırdığı Haluk Güçlü'nün ölümü sonrası karısı Gönül'ün Volkan ile işbirliği yapması birçok izleyiciyi şoke etti.

Sadakatsiz Dizisinde Şaşırtan İttifak! Haluk Öldü, Gönül Güçlü Volkan'la İşbirliği Yaptı!

Gönül Güçlü Volkan İttifakı Başlıyor!

Burak Sergen'in Sadakatsiz'den neden ayrıldığı konusu da gündem oldu. Oyuncu senaryo gereği diziden ayrıldı. Ancak reytinglerde artık istediği başarıyı yakalayamayan Sadakatsiz'de senaryo artık Gönül Güçlü ve Volkan ittifakına evrilmiş durumda.

Sadakatsiz yeni bölümüyle gelecek Çarşamba Kanal D ekranlarında olacak.

Sadakatsiz Dizisinde Şaşırtan İttifak! Haluk Öldü, Gönül Güçlü Volkan'la İşbirliği Yaptı! ile ilgili etiketler Sadakatsiz gönül güçlü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.