Sadakatsiz dizisinde Finale Doğru Gidilirken Ters Köşeye Hazır Olun!

Sadakatsiz dizisinde sona doğru adım adım gidilirken, Volkan karakteri canlandıran Caner Cindoruk da muhteşem performansı ile alkış almaya devam ediyor. Karakteri adeta gerçekmiş gibi canlandıran oyuncu, hisleri izleyicilere geçirmeyi başaran performansı ile de göz dolduruyor.

Özellikle son yıllarda İspanya’da büyük bi hayran kitlesi oluşan, yer aldığı dizilerin yurt dışında popüler olması ile daha çok tanınmaya başlayan oyuncu, Türkiye’de ise hayranlarını mest eden performanslara imzasını atıyor.

Sadakatsiz dizisinin finaline doğru gidilirken, Volkan karakterinin yaşadığı acıklı durum da izleyicilerin içinin yağlarını eritiyor. Derin ile birlikte olup, Asya’yı aldatan Volkan, sonra pişman olmuştu. Derin ile evlendikten sonra gözü Asya’nın üzerinde kalan Volkan, şimdi iki kadından da tekme yedi… Asya’nın oynadığı oyun sonunda Volkan ile Derin’in ayrılmasına yol açtı…

Caner Cindoruk’un gözleri yaşlı ama Sadakatsiz dizisinde ters köşeye hazır olun!

Volkan’ın gözü yaşlı sahneleri ise 7 Nisan perşembe akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde izleyicilerin içinin yağlarını eritecek. 55. bölüm fragmanında Derya’ya içini döken ve Asya’nın oyununa kurban gittiğini de fark eden Volkan, “Hepsi bir oyunmuş” diye konuştu.

Derya, acaba Volkan’ın oyununa mı alet oldu? Dizinin fragmanındaki görüntüler Derin ile Volkan’ın Asya’ya bir oyun oynayabileceğine işaret ediyor. Sadakatsiz dizisinde izleyicilerin pek de beklemediği ters köşeler yaşanabilir.

 

 

Sadakatsiz dizisinde Finale Doğru Gidilirken Ters Köşeye Hazır Olun! ile ilgili etiketler Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.