Sadakatsiz Dizisi Son Nefesini Verdi Ama Berkay Ateş'in Ayrılığı Akıllara Bir Soru Getirdi!

Çarşamba akşamlarının bir dönem en çok izlenen yapımı Sadakatsiz dizisi 51. bölümüyle büyük bir hüsrana neden oldu. Reytinglerde düşüşü süren dizide Aras karakterine hayat veren Berkay Ateş'in ayrılığı dün akşamın en çok konuşulan konusu oldu. Ancak bu sürpriz ayrılıkla birlikte akıllara bir soru geldi.

Sadakatsiz dizisi son nefesini dün akşam verdi. Dizinin son bölümünde Aras karakterinin ayrılığı büyük bir sürpriz oldu. Hafta içi Berkay Ateş'in ayrılıkla ilgili soruları yalanlaması dün akşam akıllara geldi. Hikayenin giderek sıkıcı bir hal aldığı ve uzadığı gerekçesiyle sosyal medyada paylaşımlar yapan Sadakatsiz izleyicileri Aras'ın ayrılığını konuştu.

Sadakatsiz 51. bölümü Berkay Ateş'in diziden ayrıldığı bölüm oldu. Geçtiğimiz hafta kendisine ayrılık sorusu sorulan Ateş, diziden ayrılmayacağını söylemişti. Ancak bunun bir strateji olduğu ve Aras'ın tekrar dönebileceği ihtimali arttı. Diziye katıldığı günden bu yana sevilmeyen Aras karakterinin bu şekilde ayrılması da izleyenleri şaşırttı.

Sadakatsiz Dizisi Son Nefesini Verdi Ama Berkay Ateş'in Ayrılığı Akıllara Bir Soru Getirdi!

Sadakatsiz Dizisinde Asya En Başa Döndü

Cansu Dere'nin oynadığı Asya karakterinin de ilk sezonun tam tersi bir karaktere bürünmesi de Sadakatsiz izleyenlerinin tepkisini çekti. İlk sezonda mağdur ve aldatılan bir eş olan Asya'nın yeni sezonda tam bir intikam makinesine dönmesi senaryonun başa döndüğü iddialarını güçlendirdi.

Sadakatsiz 52. bölüm Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

Sadakatsiz Dizisi Son Nefesini Verdi Ama Berkay Ateş'in Ayrılığı Akıllara Bir Soru Getirdi! ile ilgili etiketler Asya Sadakatsiz aras berkay ateş neden ayrıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.