Sadakatsiz Dizisi Cansu Dere Dizi Hakkındaki Gerçeği Ağzından Kaçırdı! Artık Keyifli İzleme İmkanı Olmayacak! Çünkü Gerçeği Söyledi

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte ekranlarda olan diziler ya sezon finali veya bitirme finali yaparken, ünlü oyuncu Cansu Dere Mayıs ayı girmesine rağmen hala sette çekimlerine devam ediyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi çarşamba akşamları izleyicisi ile buluşmaya devam etmekte. Sadakatsiz dizisi sezon finali ne zaman olacağı belli değil bununla ilgili bir haber olmadı.

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte ekranlarda olan diziler ya sezon finali veya bitirme finali yaparken, ünlü oyuncu Cansu Dere Mayıs ayı girmesine rağmen hala sette çekimlerine devam ediyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi çarşamba akşamları izleyicisi ile buluşmaya devam etmekte. Sadakatsiz dizisi sezon finali ne zaman olacağı belli değil bununla ilgili bir haber olmadı.

Dizinin ilk sezonunu ne zaman tamamlayacağı merak edilmekte. Geçtiğimiz günlerde aynı konuda konuşma yapan Derya olarak izlediğimiz Özge Özder 4 veya 5 hafta sonra sezon finali yayınlanacağına dair tarih belirtmişti.

Cansu Dere Sezon Finali Tarihini Söyledi

Cansu dere sezonla ilgili bir tarih verdi. Ünlü oyuncu bayram öncesi kameralara yakalandı. Bir eczaneden çıkarken yakalanan Cansu Dere sezon finali konusunda aşağı yukarı Özge Özder'in dediği zamanla aynı şeyleri söyledi.

Sadakatsiz Dizisi Cansu Dere Dizi Hakkındaki Gerçeği Ağzından Kaçırdı! Artık Keyifli İzleme İmkanı Olmayacak! Çünkü Gerçeği Söyledi

Bayramda da çalışmalara devam edecekleri şu an için sette bulunduklarını aşırı tempolu bir şekilde çalıştıklarını belirten güzel oyuncu, ‘’biz çalışıyoruz hala bu çalışmamız yaklaşık bir ay daha devam edecek’’ dedi. Cansu Dere'nin çok yorgun olduğu her halinden belli oluyordu.

 Dizinin Cansu Dere'yi Çok Yorduğu Söyleniyor

Cansu Dere sette çalışmalar çok yoğun ifadesini kullandı. Sezon finalinin de iki haziran olduğunu söyledi. Henüz kendisinin de bir tatil planı bulunmadığını ekleyen Cansu Dere ‘’şu durumda şimdilik işimi ön plana aldım. Hayatımın merkezinde işim var’’ diyen güzel oyuncu çok yorulduğunu söyledi.

Set çıkışı evine gece geç saatlerde döndüğünü ve sabah kalktığında da tekrar sete geldiğini belirtti. Hayatıyla ilgili o kadar düz bir hayatının olduğunu anlattı. Cansu Dere sözlerine ‘’bir set bitsin bakarız’’ şeklinde devam etti. ‘’Sette pandemi nedeni ile çok dikkat ediyoruz ama pandemi koşulları beni yordu ‘’dedi.

Sadakatsiz Dizisi Cansu Dere Dizi Hakkındaki Gerçeği Ağzından Kaçırdı! Artık Keyifli İzleme İmkanı Olmayacak! Çünkü Gerçeği Söyledi ile ilgili etiketler Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.