Sadakatsiz Bu Hafta Neden Yok? 26 Ocak Sadakatsiz Final Mi Yaptı, Bitti Mi? İşte Yeni Yayın Tarihi

Sadakatsiz bu hafta neden yok sorusunun cevabı belli oldu. 26 Ocak akşamında Kanal D yayın akışından çıkarılan Sadakatsiz dizisinde yaşanan koronavirüs salgını yüzünden çekimlerin durdurulduğu kaydedildi. Peki, Sadakatsiz dizisi final mi yaptı, bu akşam neden yok?

Sadakatsiz bu hafta neden yok sorusuna cevap arayanlar için bir son dakika açıklaması geldi. Bir hafta ara veren Sadakatsiz dizisinin 26 Ocak Çarşamba akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanmayacağı kesinleşti. Son olarak geçen hafta 46. bölümü ile ekranlara gelen Sadakatsiz dizisinde yaşanan koronavirüs şoku yüzünden setlere ara verildi.

Sadakatsiz Bu Hafta Neden Yok?

Sadakatsiz dizisi bu hafta Cansu Dere'nin ardından başrol oyuncularından Berkay Ateş'in de koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

Sadakatsiz Bu Hafta Neden Yok? 26 Ocak Sadakatsiz Final Mi Yaptı, Bitti Mi? İşte Yeni Yayın Tarihi

Kanal D ve Medyapım yaptıkları yazılı açıklamada "Değerli izleyicilerimiz; her çarşamba akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen dizimiz Sadakatsiz'in bu haftaki yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz. Haftaya görüşmek üzere" ifadeleri yer aldı.

Sadakatsiz 47. Bölüm Ne Zaman?

Sadakatsiz dizisinin 47. yeni bölümü gelecek hafta  2 Şubat Çarşamba akşamında Kanal D ekranlarında olacak.

Sadakatsiz Bu Hafta Neden Yok? 26 Ocak Sadakatsiz Final Mi Yaptı, Bitti Mi? İşte Yeni Yayın Tarihi ile ilgili etiketler Sadakatsiz sadakatsiz 47. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.