Sadakatsiz başrol oyuncusuna veda ediyor! Alınan karar herkesin keyfini kaçırdı!

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi Sadakatsiz dizisinde 45'inci bölüm itibariyle alınan karar herkesin keyfini kaçırdı. Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle takip edilen dizide başrol oyuncusu vedaya hazırlanıyor.

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş'in yer aldığı Kanal D dizisi Sadakatsiz Çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Heyecanlı bölümleriyle seyircinin de ayrılamadığı dizide herkesi şoke eden bir gelişme yaşandı.

Sadakatsiz dizisinde dengeleri değiştirecek bir ayrılık haberi herkesin keyfini kaçırdı. Doctor Foster dizisinden uyarlama Sadakatsiz 45'inci bölümüyle başrol oyuncusuna vedaya hazırlanıyor. İlk bölümden bu yana dizide yer alan bu başrol oyuncusu kim?

Sadakatsiz başrol oyuncusuna veda ediyor! Alınan karar herkesin keyfini kaçırdı!

Sadakatsiz 45'inci bölümde Ali'nin kafa travması geçirerek hastaneye kaldırılması sonrası gözler Ali'nin diziden ayrılacağı iddialarına çevrildi. Gerçekten de Asya'nın oğlu Ali birkaç bölüm sonra diziye veda edebilir.

Sadakatsiz başrol oyuncusuna veda ediyor! Alınan karar herkesin keyfini kaçırdı! - Resim : 2

Ali'nin yoğum bakıma alınması sonrası Volkan ve Asya'yı zor günlerin beklediği aşikar. Ancak Seyirci de Ali'den gelecek habere kilitlenmiş durumda. Kulislere düşen iddiaya göre ise Sadakatsiz dizisinde bir başrol olan Ali diziye veda ediyor.

Bu iddia şok etkisi yaratırken genç oyuncu Alp Akar’dan ve Sadakatsiz dizisi ekibinden şu ana kadar bir açıklama gelmemesi de dikkatlerden kaçmadı.

 

Sadakatsiz başrol oyuncusuna veda ediyor! Alınan karar herkesin keyfini kaçırdı! ile ilgili etiketler Kanal D Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.