Sadakatsiz Asya ölüyor mu? Cansu Dere diziden ayrılıyor mu?

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Sadakatsiz 31. bölüm ile sezon finali yapıyor. İlk bölümünden bu yana ilgiyle takip edilen Sadakatsiz neden sezon finali yapıyor cevabı hayranlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki, Sadakatsiz Asya ile Derin ölüyor mu?

Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un oynadığı Sadakatsiz dizisi 2 Haziran Çarşamba akşamında 31. bölüm ile sezon finali yaparak kısa bir mola veriyor. Sadakatsiz 31. sezon finali fragmanında yaşanan kaza anı ise büyük bir merak uyandırıyor.

Sadakatsiz yeni bölümünde Asya ile Derin’in hesaplaşmasında kimsenin beklemediği şok bir olay yaşanıyor. Asya’nın kullanmakta olduğu araç uçurumun hemen dibinde kalırken yavaş yavaş da aşağıya doğru sürükleniyor ve izleyenlerin yürekleri ağızlara geliyor. Bu sahne Asya ile Derin’in ortak kaderleri oluyor.

Sadakatsiz Asya ölüyor mu? Cansu Dere diziden ayrılıyor mu?

Asya ile Derin Ölüyor Mu?

Sadakatsiz dizisinin 31. bölüm sezon finali fragmanında Asya ile Derin’in içerisinde bulunduğu araç uçurumun kenarına gelirken yavaş yavaş da aşağıya doğru sürüklenmesi dikkatlerden kaçmadı.

Asya, Derin ile konuşmak için kapısına dayanıyor. Derin’de Asya’nın bu teklifini geri çevirmiyor. Gönül de Derin’in gitmesine ne kadar karşı çıksa da bunda başarılı olamıyor. Ve sonunda Asya ile Derin’in içinden bulunduğu araç uçurumun eşiğine kadar geliyor. Peki, Sadakatsiz dizisinde Asya ile Derin ölüyor mu?

Sadakatsiz Asya ölüyor mu? Cansu Dere diziden ayrılıyor mu? - Resim : 2

Sadakatsiz 2. Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

2 Haziran akşamında 31. bölümle sezon finali yapan Sadakatsiz dizisinin 2. yeni sezonunun Eylül ayının ortasında başlaması bekleniyor.

Sadakatsiz Asya ölüyor mu? Cansu Dere diziden ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.