Sadakatsiz 2. yeni sezon ne zaman, hangi gün başlıyor?

İlk sezonunda bomba etkisi yaratan Sadakatsiz dizisi 2. sezonu için heyecanlı bekleyiş başladı. Uçurumdan aşağı yuvarlanan aracın içerisinde olan Asya ile Derin’in son durumu hakkında gelişmeler yakından takip ediliyor. İşte Sadakatsiz 2. yeni sezon tarihi…

Başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un yer aldığı Sadakatsiz dizisi ilk sezon finalinin hemen ardından heyecan içerisine takipçileri tarafından yakından mercek altına alındı. Oldukça etkili bir oyuncu kadrosu ile her bölümde olay yaratan dizi izleyenlerden de tam not almayı başardı.

Sadakatsiz sezon finalinde en çok merak edilen hadiselerden biride birbirleri ile sözlü münakaşaya giren Asya ile Derin’in içerisinde bulunduğu aracın uçurumdan aşağıya yuvarlanması oldu.

Sadakatsiz 2. yeni sezon ne zaman, hangi gün başlıyor?

Sadakatsiz 2. Yeni Sezon Ne Zaman?

İlk sezonu ile final yapan Sadakatsiz dizisinin 2. yeni sezonunun 2021 yılının Ekim ayında başlaması bekleniyor. Sadakatsiz dizisi yeni bölümleri Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanıyor.

Sadakatsiz dizisi sezon finalinde Asya’nın Derin’in hamilelik yalanını ortaya çıkarması ve iki kadın arasındaki yüzleşme herkesi şaşkına çevirdi. Asya ile Derin birbirlerine karşı kendilerini kanıtlamak isteseler de aslında her ikisi de geçmişlerinden kaçamayacaklarını anlamışlardı.

Sadakatsiz 2. yeni sezon ne zaman, hangi gün başlıyor? - Resim : 2

Çetin bir hesaplaşma içerisine giren ikili de Volkan’ın tem amacı da tüm sır perdelerini aralamak isteyecektir. Gerçek ile yalanın ihanet ile sadakatin son savaşından bakalım yeni bölümde kim galip çıkacak. Asya mı yoksa Derin mi?

Sadakatsiz 2. yeni sezon ne zaman, hangi gün başlıyor? ile ilgili etiketler Sadakatsiz Sadakatsiz Yeni Sezon
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.