Saçlarınızı Kepeksiz Tutmak İçin İhtiyacınız Olan 3 Evde Bakım Önerisi!

Gündelik hayatta saç problemleriyle uğraşmayan pek yoktur. Bazı saçlar iyileşmek için daha az zaman alırken diğerleriyle mücadele asla bitmez. Kepek zaman alabilen bu tarz bir sorundur. Şampuan ya da diğer kimyasal maddeleri deneyip sonuç alamadıysanız saçlarınız kepeksiz tutmak için 3 evde bakım önerisi hazırladık.

Kepeksiz saçlar için evde bakım önerileri çoğu insan için hayati önemlidir. Saç problemi yaşayan hemen hemen herkesin kepek ile imtihanı olmuştur. Çeşitli kimyasallar ve şampuan deneyimlerinden sonra evde kepeğe iyi gelen ilaçlar hazırlanabilir. Çoğu işe yarayan bu bakım önerisiyle kepekle sorununuz kalmayabilir. Biz de SuperHaber olarak evde kepeğe karşı hazırlayabileceğiniz ilaçları araştırdık. Saçlarınızı Kepeksiz Tutmak İçin İhtiyacınız Olan 3 Evde Bakım Önerisi!

İŞTE KEPEĞİ UZAK TUTACAK ÜÇ EV İLACI!

Limon Suyu

Evet limon suyu sizi kurtarabilir hanımlar. 1/4 bardak su ile seyreltilmiş 1 yemek kaşığı limon suyunu şampuan öncesi bir ritüel olarak saç derisine uygulamak kepeği gidermenin en etkili yolu olabilir.

Limon sitrik asit ve antimikrobiyal özellikleri sayeesinde saçtaki mantar ve yağın giderilmesine katkıda bulunur. Aslında limonun saç dökülmesini kontrol etme özelliği de vardır. Saçınız limon sayesinde hacimli ve güçlü görünür.

Saçlarınızı Kepeksiz Tutmak İçin İhtiyacınız Olan 3 Evde Bakım Önerisi!

Çay Ağacı Yağı

Doğru, çay ağacı yağı kepeğin giderilmesi için iyidir. Birçok insanın inandığı gibi yağlama yağlılığa katkıda bulunmaz. Saç derisinde kiri ve kepeği emer.

Çay Ağacı yağı antibakteriyel özelliğinden dolayı kullanılacak en mantıklı yağdır. Kafa derisindeki kan dolaşımına karşı da etkilidir.

Saçlarınızı Kepeksiz Tutmak İçin İhtiyacınız Olan 3 Evde Bakım Önerisi! - Resim : 2

Evet, Bildiğiniz Kahve!

Cildiniz ve saçlarını için harika bir kahve tarifi var elimizde. Kir ve kiri azaltan pul pul dökmek için kullanılan kahve kepeğe neden bakteri ve mantarları temizlemek için de birebirdir.

Kahve, saç hasarını önleyen antioksidanlar içerir. Kepeğe karşı kahe tarifinde, hindistancevizi yağını ısıtın ve kahve tozunu ekleyin, pürüzsüz bir macun oluşturmak için iyice karıştırın. Soğumasına izin verin. Saçınızın uzunluğuna, köklerine ve saç derisine uygulayın. Saçınızı hafif bir şampuanla yıkamadan önce 30 dakika bekletin.

 

Saçlarınızı Kepeksiz Tutmak İçin İhtiyacınız Olan 3 Evde Bakım Önerisi! ile ilgili etiketler kepeksiz saçlar evde bakım kepeğe iyi gelen bitkiler kepeğe iyi gelen ev ilaçları
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.