Sacit Aslan, Serengil'e verdi veriştirdi...

Gülben Ergen'in evli iş adamı Tolga Duğles ile bir ilişki yaşadığının iddiası üzerine birçok tartışma yaşandı. Gülben Ergen'i desteklediği için Sacit Aslan'ı eleştiren Seren Serengil'e magazinin usta isminden sert bir cevap geldi. Magazin dünyasını sarsacak habere göre, Sacit Aslan Seren Serengil'e, "Haysiyetini onurunu heba etmiş birinin yataklı vagonların kompartımanında kaybetmiş birinin benim gibi adama haysiyetten bahsetmesi abes olur" dedi. Peki, Seren Serengil ve Sacit Aslan kimdir? Detaylar haberimizde...

Evli iş adamı Tolga Duğles ile eski eşi Erhan Çelik’i aldattığı iddiasıyla günlerce konuşulan Gülben Ergen’i Seren Serengil günlerce eleştirmişti. Magazin duayeni Sacit Aslan Gülben’i destekleyince Seren çok kızmıştı. Aslan, Serengil’e kelimenin tam anlamıyla verdi veriştirdi. Peki, Seren Serengil ve Sacit Aslan kimdir? Detaylar haberimizde...

seren_serengil_sacit
Haberler Seren Serengil’in hiç hoşuna gitmeyecek. Seren Serengil, evli iş adamı Tolga Duğles ile eski eşi Erhan Çelik’i aldattığı iddiasıyla günlerce konuşulan Gülben Ergen’i yoğun bir biçimde eleştirmişti. Magazinin tecrübeli ismi Sacit Aslan, Gülben Ergen’i destekleyince Seren Serengil bu duruma çok kızmıştı. Aslan, Serengil’e ağır sözlerle yüklendi.

"YATAKLI VAGONLARDA NE YAPIYORDUN"

İşte Sacit Aslan’ın Seren Serengil hakkında yaptığı açıklamanın bir kısmı:

"Sen şarkıcı değilsin, oyuncu değilsin, manken değilsin, sen ne yaparsın ya? Sana ben nasıl sahip çıktım ben sende nasıl yanıldım aklım mantığım ermiyor. Okuyan insan bu kadar terbiyesiz olabilir mi? Sen gazeteci değilsin, arkadaşına imla hatası olmadan mektup yazamazsın! İnsanların onuruyla oynayamazsın kızım. Sen haysiyetten onurdan bahsedemezsin. Patron yazıhanelerinde patron ofislerinde haysiyetini onurunu heba etmiş birinin yataklı vagonların kompartımanında kaybetmiş birinin benim gibi adama haysiyetten bahsetmesi abes olur."

Sacit Aslan, Seren Serengil’e “Yataklı vagondaki kabadayı ile nereye gidiyodun ne yaşıyodun onları mı sorayım” diyerek bomba iddialarda bulundu. Aslan, Seren’e “Sidikli” diyerek seslendi. Şimdi gözler Seren Serengil’in vereceği cevaba çevrildi.

sacit

SACİT ASLAN KİMDİR?

Sacit Aslan, 1953 yılında İstanbul‘da doğmuştur. Babası ünlü gazinocu Fahrettin Aslan, annesi ise Zülfiye Necla Girayer’dır. Anne ve babası 1962 yılında boşandı.

Annesi Necla Hanım’ın ilk evliliğinden olan Atilla adında bir abisi ve kendi babasından kardeşi olan Selçuk (d.1959) adında bir kardeşi vardır. Babasının son evliliği Arzu Aslan’dan olan Mehmet Aslan (d.1980) adında bir kardeşi daha vardır.

2005 yılında vefat eden Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan‘ın oğlu Sacit Aslan yıllarca babasıyla küs kaldı. 26 Ekim 2005 yılındaki ölümünden 1,5 yıl önce barışmışlardı. Babasının ölümünden sonra da, babasının kendisine zorla mirastan feragat sözleşmesi imzalattığını iy için babasının son eşi Zeynep Arzu Aslan ve oğlu Mehmet Aslan‘a dava açmıştı. 2011 yılında da zihinsel engelli abisine miras kalan başta Caddebostan Migros’un 1/8’i olmak üzere pek çok taşınmazın kira geliri için kanser tedavisi gören 80 yaşındaki öz annesine dava açmıştı.

Sacit Aslan’ın 1977 yılında evlendi, 1991 yılında boşandı. 14 sene süren ilk evliliğinden Zeynep adında bir kızı vardır.
Sacit Aslan, 1991 yılında Yasemin Kutsi ile ikinci evliliğini yaptı.

Sacit Aslan, 2013 yılında gazeteci Pelin Çini ile beraber Tv8′de Hafta İçi Her Sabah ‘Aramızda Kalsın’ magazin programını sundu. Haziran 2013 tarihinde istifa etti.

seren_serengilk

SEREN SERENGİL KİMDİR

Seren Serengil, 6 Nisan 1976 tarihinde İstanbul Amerikan Hastanesinde doğdu. Ünlü sinema sanatçısı Öztürk Serengil ve Nevin Teoman‘ın kızıdır. 4 yaşındayken anne-babası ayrılır. Çocukluğu Nişantaşı’nda annesinin yanında geçti. Annesi sekiz sene baleye gönderdi, klasik piyano dersleri aldırttı. İstanbul’da Yıldız Kolejinde okuduktan sonra Londra‘da, sonrada İsviçre’nin Montrö kentinde Buisness okudu. Anneannesi “Marcella” adında bir İtalyandı, dedesi Türk, teyzeleri, kuzenleri hepsi İtalyan kültürüyle büyümüş. Annesi Nevin hanım Seren’i sıkı yetiştirmek için, Montrö’de rahibelerin okuttuğu, erkeklerin olmadığı, köyde bir okula gönderdi. Ancak iki sene dayanabildi. Seren Serengil 16 yaşında sahne hayatına atıldı. 4 sene boyunca Türkiye’nin en genç assolisti olarak sahnelere çıktı.İlk sahne deneyimine 16 yaşında İbrahim Tatlıses ile aynı gazinoda assolist olarak başlayan Seren Serengil daha sonra Emrah‘la sahnede ve dizilerde ikili çalışmalarıyla da çok beğeni topladı.

Türkiye ilk olarak 1990 yılında Mehmet Aslantuğ ile başrolü paylaştığı köylü güzeli bir genç kızı canlandırdığı “Başka Olur Ağaların Düğünü” adlı TRT dizisinde tanıdı.

Seren Serengil 2000 yılında televizyonlarda (TGRT) üç sene evlilik programı sundu; sonra da (2012 31 ocak) ayrılan çiftleri barıştırma formatında Türkiye’deki ilk aşk temalı evlilik programların sunuculuğunu yaptı. Yayın saati çok erken diye işi bıraktı.

Sanatçının ilk albümü 1991 yılında “Ayrıldık” son albümü ise 2011 yılında “Ben Adamı Ayrılırken Tanırım” oldu.

İlk albümünde okuduğu “Bana Herşey Seni Hatırlatıyor” şarkısı onu zirveye taşıdı.

Seren Serengil‘in sevilen şarkıları; Bana herşey seni hatırlatıyor”, “Alışmak sevmekten daha zor geliyor”, “Sen şansını kaybettin”, “Mümkün değil”, “Sürünüyorum”, “Bu gecenin hatrına”, “Ben adamı ayrılırken tanırım”, “Ya seninle ya sensiz”.

Seren Serengil, “Benim hikayem” dediği; anne babası ayrılmış bir çocuğun hikayesini anlattığı “Nefret” adlı kitabı 29 Haziran 2007 tarihinde yayınlandı. Seren Serengil, kitabında Barselona’da yanlışlıkla uyuşturucudan kendisinin 11 gün, annesinin de 40 gün hücrede kaldığını dile getirdi.

Seren Serengil, 2011 yılından beri işadamı Oğuz Aşıcı (d.1982) ile birliktedir. 2013 yılında Dubai’de inşaat işine başlayan Oğuz Aşıcı ile birlikte Dubai’de yaşamaktadır. Seren Serengil’de Dubai’de beş yıldızlı bir otelde programa başlamıştır.

Sacit Aslan, Serengil'e verdi veriştirdi... ile ilgili etiketler Seren Serengil Gülben Ergen Sacit Aslan kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.